01 / 08 / 2024

Kazan Belediyesi binası açıldımı

Kazan Belediyesi binası açıldımı

Kazan Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yapımında sona gelindi. Geçici kabul için binada incelemelerde bulunan yetkililer, eksikleri tespit ederek üstlenici firmanın tamamlamasını istedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Nizip Belediyesi binası taşınıyor!

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını kaydetti.

Ankara Kazan'da en iyi mimar ve müteahhitler belirlendi!

Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi.

Nevşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası bu yıl açılacak!

Nevşehir Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve modern ortamda sürdürmesi amacıyla inşaat çalışmaları süren Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası, bu yıl içerisinde hizmete açılacak.

Çumra Belediyesi yeni binasında hizmet vermeye başladı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kazan Belediyesi binası açıldımı Haberi

Kazan Belediyesi binası açıldımı

Belediyenin öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasının geçici kabulü için yetkililer binada incelemelerde bulundu. Bina, 2 kat yer altında, 17 kat yer üstünde olmak üzere toplam 19 kat olarak inşa edildi. İçerisinde hizmet müdürlüklerinin yanı sıra alış veriş merkezi, sinema ile toplantı ve nikah salonları bulunuyor. Günün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilecek, teknolojik verilerle donatılmış şekilde inşa edilen bina, Kazan’ın gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı özelliğini taşıyor.

Proje tamamlandıktan sonra eski belediye binası ve belediye binası yanında bulunan pasaj yıkılarak Kazan’a nefes aldıracak geniş bir meydan ortaya çıkmış olacak. Birim müdürlükleri yeni binaya taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Geçici kabul için tespitlerde bulunan ekiplerin hafta sonuna kadar çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

Binada...