26 / 05 / 2024

kazan istanbul kazanç

kazan istanbul kazanç

Kanal İstanbul projesi için Haziran ayında ilk adımın atılacak olması, dış ülkelerde de yankı uyandırdı. Kanal İstanbul projesine İsrail basınında yer verildi.

Borsa haftayı kazançlı kapattı! 20 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa, haftanın son işlem gününde yatırımcılarına yüzde 1,25 oranında kazanç sağladı. Gün içerisinde en çok kazandıran sektör endeksi bankacılık sektörü oldu. İnşaat endeksi ise kaybettirdi.

İstanbul Havalimanı'ndan 117 milyar avro kazanç elde edildi!

İstanbul Havalimanı Türkiye'ye 117 milyar avro kazanç sağladı. İşte detaylar...

Üreten çiftçi kazanmıyor aracı ve market kazanıyor! İşte İstanbul ve Antalya Hali 22 Nisan 2022 fiyat listesi

Çiftçinin ürettiği ürünün gelirini çiftçiden çok aracı ve marketler kazanıyor. Üretici ucuza satarken tüketici pahalıya alıyor. Peki tüketici ve üretici nasıl kazanacak? Güncel sebze meyve hal fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 İstanbul, Antalya hal fiyat listesi...

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat, bankasız 120 ay vade 0,98 vade farkıyla ödeme imkanı sağlanıyor. 

Deniz İstanbul Konutları'nda 1 yılda yüzde 20 kazanç garantisi!

Deniz İstanbul projesinde konut fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul projesinde bir yılda yüzde 20 kazanç garantisi sunuluyor...

Avangart İstanbul projesi yüzde 50 kazanç sağlayacak!

Gül Proje'nin ihalesini 2015'te aldığı Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'ya komşu arazisinde yükselecek Avangart İstanbul en ucuz metrekare fiyatlarıyla satışa başladı. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Yatırımcı yüzde 40 ila 50 arasında bir kazanç sağlayacak" dedi.

Evora İstanbul kazan-kazan modeli Anadolu'ya yayılıyor!

İstanbul’da 1’e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyacaklarını açıklayan Teknik Yapı Başkanı Durbakayım, kazan-kazan modelini Anadolu’ya yayacaklarını söyledi.

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Demir Romance yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede, bu yıl başlangıç fiyatı 228.000 TL'ye yükseldi.

Ankara Kazan'da 41 adet satılık gayrimenkul: 755 bin liraya!

Kazan Belediye Başkanlığı Kazan Fatih, Kayı ve Ciğir mahallelerinde yer alan 41 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Soma'daki kazanın olduğu maden ocağında yer altındaki bütün işler durduruldu!

İş Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin yaptığı incelemeler sonucu, Soma'da maden faciası yaşanan ocağın güvenliğini sağlamak ve kazanın etkilerini silmek dışında yer altındaki bütün işlerin durdurulmasına karar verildi...

kazan istanbul kazanç Haberi

kazan istanbul kazanç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'çılgın proje' diyerek açıkladığı Kanal İstanbu projesi için ilk adım Haziran ayında atılacak. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; son günlerde gündemden düşmeyen ve ardarda açıklamaların yapıldığı Kanal İstanbul projesi için Haziran ayında ilk adımın atılacak olması, dış ülkelerde de yankı uyandırıyor. Kanal İstanbul projesine İsrail basınında da yer verildi.

İsrail basını, Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesinin bölgede yeniden şekillenmeye neden olacağını belirtirken; her sene on milyarlarca dolar gelir sağlayacağına, kanal boyunca açılan işletmelerin Türk halkına birçok yeni imalat ve hizmet işi sunacağına dikkat çekti. 

İsrail basınından Haaretz gazetesi, Kanal İstanbul'un bölgede etkisinin büyük olacağını aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çılgın projeyi hayata geçirmek amacıyla harekete geçtiğine vurgu yapan gazetede, "Erdoğan’ın Karadeniz’i Marmara Denizi’ne bağlayan ve İstanbul’a hakim bir kanal...