23 / 05 / 2024

Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan

Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan

Gelişmiş ülkelerde neredeyse unutulmuş olan kazan patlamalarının ülkemizde hala çok fazla olduğunu belirten Ahmet İlhan, kazan patlamalarının yanlış seçimden, yanlış üretimden, yanlış kullanım ve bakımdan kaynaklandığını söyledi.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

İstanbul Havalimanı Avrupa ve Rus basınında!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda üst düzey yabancı konuğun katılımıyla dün ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı, Avrupa ve Rus basınında geniş yer buldu...

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Afyon Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde inşa edilecek olan Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

İnşaatlarda yüzde 50 daha etkin temizlik sıcak basınçlı yıkayıcılarla mümkün!

Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, özellikle inşaat sektöründe hijyen ve temizlik için ekonomik ve etkili bir çözüm olan sıcak basınçlı yıkayıcıları öneriyor.

Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017!

Toplam 658 adet konut ve 41 adet cadde mağazasından oluşan Gül Basın Ekspres projesi Gül Proje imzasıyla tasarlanıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017...

Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan Haberi

Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan


Son günlerde kazan patlamalarının yeniden gündeme gelmesi nedeniyle Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan bir açıklama yaptı. 


Gelişmiş ülkelerde neredeyse unutulmuş olan kazan patlamalarının ülkemizde hala çok fazla olduğunu belirten Ahmet İlhan, kazan patlamalarının yanlış seçimden, yanlış üretimden, yanlış kullanım ve bakımdan kaynaklandığını söyledi. 

Kalorifer veya buhar sisteminin projesini yapan mühendisler tarafından seçilen kazanları, yapı denetim firmalarının ve belediyelerin kontrol ettiğini ve yanlış seçimler yapıldığını ve bu yanlışların denetlenmediğini belirten Ahmet İlhan "Bunun onlarca örneği var. Mesela demeğimize gelen bazı şikayetler var. 7 bar gereken binaya 3 bar; eksik, veya fazla ya da düşük kapasiteli kazanlar konulmakta ve bunların sonucunda patlama, yakıt israfı yada başka mağduriyetler oluşmaktadır" dedi. Kusurlu üretimin de kazan patlamalarına neden olabileceğini...