30 / 04 / 2024

kazanç Dünyası nedir

kazanç Dünyası nedir

Hürriyet Emlak kurumsal üyesi olan bir emlak ofisinden kiralama veya satın alma işlemi gerçekleştirecek olan herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceği Kazanç Dünyası fırsatları, sektöründe Türkiye’de bir ilk olma özelliğine de sahip. 

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

İş dünyasından istihdam seferberliği çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

İş dünyası örgütlerinden Fitch değerlendirmesi!

İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yarın yapması beklenen Türkiye değerlendirmesinde notun düşürülmesini gerektirecek bir durum olmadığını belirtti

Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki iş dünyasını sevindirdi!

Hükümetin Malatya’nın da içerisinde yer aldığı 23 il için geliştirdiği yeni yatırım hamlesi kapsamındaki Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki esnaf ve iş dünyasını sevindirdi.

kazanç Dünyası nedir Haberi

kazanç Dünyası nedir

Hürriyet Emlak, sektörün ilerlemesi adına projeler ve iş birlikleri geliştirmeye devam ediyor. Hürriyet Emlak kurumsal üyesi olan bir emlak ofisinden kiralama veya satın alma işlemi gerçekleştirenler Kazanç Dünyası kampanyalarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler. 

Kampanyadan faydalanmak için yapılması gereken tek şey ise, ev kiralama veya satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra Hürriyet Emlak kurumsal emlak danışmanına yararlanılacak kampanyayı belirtmek.

Kazanç Dünyası'nda hangi fırsatlar var?
Kazanç Dünyası fırsatları, ev kiralayacak veya satın alacak kişilerin mobilya, tadilat, taşınma, güvenlik gibi temel ihtiyaçları doğrultusunda değiştirilip geliştirilebiliyor. 

Kazanç Dünyası, Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet üyeliğinde ilk 4 ay yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. 

Hürriyet Emlak üyesi emlak ofislerinden ev kiralayan ya da satın alanlar Türk boya sektörünün lider firmalarından Filli Boya’dan indirimler ve sürpriz hediyeler kazanırken, Filliustam’ın 2 yıl garantili...