27 / 04 / 2024

kazanç vakti kampanyası

kazanç vakti kampanyası

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Bu kampanya akaryakıt zamlarına meydan okuyor! Akaryakıt kampanyasına katılanlar depolarını ağzına kadar dolduracak!

Axess kullan müşterilere müjdeli haber geldi. Axess'in yeni kampanyası kapsamında 600 lira ve üzerindeki akaryakıt harcamalarında toplam 150 lira indirim kazanılacak. İşte, detaylar...

İkramiyeyi kazanamayan MediaMarkt’ta kazanıyor! Herkese 1500 TL hediyesi için son başvuru 5 Ocak 2023!

MediaMarkt “İkramiyeyi kazanamayan Mediamarkt’ta kazanıyor!” kampanyasını duyurdu. Belirli limitte alışveriş yapan herkese 1.500 TL’ye kadar anında hediye. Kampanyaya son başvuru tarihi ise 5 Ocak 2023!

Migros’tan nakit kampanyası! Hemen indir 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazan!

Perakende devlerinden Migros, nakit kampanyası başlattı. 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazanmak için App Store veya Google Play Store’dan MoneyPay indirmek yeterli. İşte detaylar…

Watsons yine yaptı yapacağını! Herkese 10 bin puan değerinde şampuan kampanyası!

Watsons’un dün duyurduğu yeni kampanyası yarın akşam sona eriyor. Şampuan kampanyasında herkese 10 bin puan dağıtan Watsons, kazanılan puanların 7 Ocak’a kadar kullanılabileceğini bildirdi.

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketleri arasında bulunan Otokar’ın, kış mevsimi öncesinde ticari araç sahiplerinin merakla beklediği kazançlı "Servis Günleri" kampanyası başlıyor. İşte merakla beklenen kampanyanın detayları...

DASK yüzde 100 sigortalılık için seferberlik başlatıyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), tüm konut sahiplerinin Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmasını teşvik etmek amacıyla “DASK Yaptıran Kazanıyor” kampanyasını başlatıyor.

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

0,98 faiz oranıyla ev almak için bugün son gün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası bugün sona eriyor. İşte 0,98 faiz oranı ile ev sahibi olabileceğiniz 95 proje... 

Konutta 0,98 faiz fırsatı için yarın son gün!

Konut kredi faiz oranlarının yükselişe geçtiği bu dönemde inşaat firmalarının daha güçlü bir ekonomi için seferber olup başlattığı Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda son gün yarın.

0,98 faiz oranıyla ev almak için son 3 gün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası 31 Ekim'de sona eriyor. İşte 0,98 faiz oranı ile ev sahibi olabileceğiniz projeler...

İndirimli konut için son günler!

Konut ve iş yeri satışlarında indirimli KDV ve tapu harcı uygulaması ile ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası herhangi bir uzatma olmazsa 31 Ekim Çarşamba günü itibariyle sona erecek. 

kazanç vakti kampanyası Haberi

kazanç vakti kampanyası

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan basamakın konut sektöründe ivme yaratacağını söyledi. Tolga Ülkealan, “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 kredi vadede aylık 11 bin TL ödemesiz kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen senenin konut satışıyla birlikte artış yaşandıracaktır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren konutta yeni seferberlik kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan adımın konut sektöründe ivme yaratacağını belirtti. Banka kredi faiz oranlarının konut sahibi olmak isteyenleri düşündürdüğünü belirten Tolga Ülkealan “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğunu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya...