21 / 05 / 2024

Kazancı Yokuşu tadilat

Kazancı Yokuşu tadilat

Cihangir Kazancı Yokuşu’nda yaşanan patlamada hasar gören 185 ev ve işyeri Beyoğlu Belediyesi tarafından hızla tamir ediliyor. Geceyi evlerinde geçiremeyecek durumda olan vatandaşlar otellerde misafir edildi...

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Parklara yürüyüş ve koşu yolu zorunluluğu getirildi! İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! 

“Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile beraber parklara yürüyüş ve koşu yolu yapılması, doğalgaz tesisatı ve tadilat ruhsatı için yeni kurallar gündeme geldi. İşte ayrıntılar ve yönetmeliğin tüm detayları...

Evini tadilat yaptırana dava şoku!

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tadilat sırasında gerçekleşen gürültüden şikayetçi olunabilir mi?'' sorusunu yanıtladı...

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Gürültücü komşuya dava şoku!

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tadilat sırasında gerçekleşen gürültüden şikayetçi olunabilir mi?'' sorusunu yanıtladı...

Burcu Kara doğduğu eve tadilat yaptırıyor!

Güzel oyuncu Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırıyor. Ustalarla beraber işe koyulan oyuncu, her an yıkılacak eski kerpiç evden takipçilerine seslendi.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Kazancı Yokuşu tadilat Haberi

Kazancı Yokuşu tadilat

Geçtiğimiz gün Cihangir Kazancı Yokuşu 50 numarada gaz sıkışması sonucu yaşanan patlama çevrede büyük hasara yol açtı. Patlamanın hemen sonrasında belediye ekipleri olay yerine gelerek sokakta temizlik ve tamirat işlerine başladı. Geç saatlere kadar çalışan belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için her türlü önlemi aldı.

Yapılan ilk değerlendirmede, Kazancı Yokuşu, Pürtelaş Sokak, Ülker Sokak, Ufak Sokak, Sağıroğlu Sokak, Ağa Çırağı Sokak ve Bol Ahenk Sokak’ta bulunan 185 konut ve işyerinde hasar tespit edildi. 130 ev ve işyerinde cam kırıkları oluşurken, 55 konut ve işyerinde ise orta ve ağır hasar belirlendi. Patlamanın etkilerinin giderilmesi için belediye ekipleri hızla temizlik ve tamirat çalışmalarına başladı.  Bu arada evlerinde hasar oluşan 60 vatandaş, Beyoğlu Belediyesi tarafından otellerde misafir edildi,  patlamadan etkilenen vatandaşlara üç öğün...