14 / 05 / 2024

kazancılar caddesi sokak iyileştirme çalışmaları

kazancılar caddesi sokak iyileştirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Adana Kazancılar Çarşısı'ndaki restorasyon yarım kaldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan düzenleme çalışmaları yarım kaldı. Bir dönem Adana’nın cazibe merkezi konumundaki bölgedeki esnaf kan ağlıyor

Kayseri Palas'ta yaşlılar için inşa edilen sokak açıldı!

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

AVM tasarımlarında en önemli unsur, değişimi öngörebilmek!

Mimar Görkem Volkan, yeni nesil AVM’lerde değişen alışkanlık ve ihtiyaçlara kolayca uyum sağlayabilen, doğaya ve doğallığa öncelik veren, kullanıcılarına sokak dokusu ve deneyimleri yaşatan, dış/iç ayrımını aşarak akışkan hacimler sunan iç mekanlar tasarlıyor.

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

kazancılar caddesi sokak iyileştirme çalışmaları Haberi

kazancılar caddesi sokak iyileştirme çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışması için hazırladığı proje onaylandı.

Ordu’nun tarihi ve kültürel miraslarının gelecek nesillere aktarılması konusunda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ünye ve civarının geçmişte önemli alışveriş merkezlerinden olan ve hâlen otantik eşyaların satıldığı dükkânların bulunduğu bakırcılar arastasında ikinci etap sokak iyileştirme çalışması gerçekleştirecek.

İKİNCİ ETAP PROJESİ ONAYLANDI

Tarihi ve turistik potansiyeli olan bakırcılar arastasında daha önce 11 binanın dış cephesinde ve sokakta iyileştirme çalışması yapan Büyükşehirin caddede uygulamak üzere hazırladığı ikinci proje, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Kısa zamanda ihale edilecek projenin yapım çalışmalarına da başlanacak.

ESKİ ÜNYE EVLERİ GİBİ OLACAK

Proje kapsamında caddede belirlenen binaların dış cephesi iyileştirilecek. Binaların eski Ünye evlerine ait mimariye uygun hâle getirilmesi...