05 / 05 / 2024

Kazanım Yapı Ve Mühendislik adres

Kazanım Yapı Ve Mühendislik adres

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilal Dai ve Arif Kapanoğlu ortaklığında kuruldu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

YSN Proje Yapı Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YSN Proje Yapı Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Emre Ertemel tarafından kuruldu.

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgün tarafından kuruldu. 

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Pangea İnşaat Müşavirlik Ve Gıda Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Pangea İnşaat Müşavirlik Ve Gıda Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Pangea İnşaat Müşavirlik Ve Gıda Limited Şirketi 'nin merkezi Güngören'e taşındı. 

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

AOÇ'ye 15 Temmuz müzesi ve otopark yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılması planlanan “15 Temmuz müzesi ve otopark” projesi için 61 bin metrekare alan imara açıldı.

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mehmet Osmanağaoğlu tarafından kuruldu. 

Kazanım Yapı Ve Mühendislik adres Haberi

Kazanım Yapı Ve Mühendislik adres

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...