01 / 05 / 2024

Kazım Özgür Elazığ Belediyesi

Kazım Özgür Elazığ Belediyesi

İstanbul ve Ankara metro projelerini hayata geçiren Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Daire Başkanı Kazım Özgür, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Özgür Demirtaş Merkez Bankası'nı kibar şekilde uyardı: Dolara müdahale etmeyin!

Ekonomist Özgür Demirtaş geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunarak ''Bankalar dolara müdahale etmesin'' dedi. 

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Özgür Demirtaş’tan tedirgin eden enflasyon yorumu! Duyanlar inanmıyor! Bu açıklama aklınızı başınızdan alacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele etmediğini ifade ederek, “Maalesef, enflasyon rekor hızda devam edecek” dedi. Demirtaş, alım gücünün düştüğünü ve daha da düşeceğini, aynı zamanda orta gelir grubunun iyice silineceğini ifade etti.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Piyasa uzmanı Özgür Demirtaş'ın yaptığı paylaşım Türkiye gündemine bomba gibi düştü

Ekonomi dehası Özgür Demirtaş, sosyal medyada gündeme gelen ve en çok konuşulan TÜİK'in yayınladığı istatistiği, 'Çok ama çok acı bir istatistik' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. İşte haberin detayları.

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yolunu açıkladı!

Özgür Demirtaş, popüler sosyal medya kişiliklerinden biri ve sürekli artan enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlara enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı. Tüm detaylar burada...

Özgür Demirtaş'tan alım gücüyle ilgili dikkat çeken yorum

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, "Enflasyon problemi çözülmedi. Hafif düşecek rakamlar bizleri kandırmasın." ifadelerini kullandı.

Kazım Özgür Elazığ Belediyesi Haberi

Kazım Özgür Elazığ Belediyesi


İstanbul ve Ankara metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 


İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen ve planlanan metro projelerinin uygulamaya esas kesin detaylı projelerini hazırlayan müdürlük olan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Demiryolları Etüt Projeler Daire Başkanlığı ve Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı görevini yürüten Kazım Özgür, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı oldu.


AK Partili Mücahi Yanılmaz, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde yüzde 55.8 oy alarak Elazığ Belediye Başkanı oldu. 


Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Dairesi eski Başkanı Kazım Özgür de seçimlerin ardından yeni görevine başladı.



Kazım Özgür kimdir? 


Kazım Özgür, 15 Kasım 1969'da Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde dünyaya geldi. Mühendis Kazım Özgür, evli ve İngilizce biliyor.


Emre Kulcanay /...