29 / 04 / 2024

kazım türker açıkmaları

kazım türker açıkmaları

Türkerler Holding gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza startını verdi. Türkerler Holding, yeni projelerini hayata geçireceğini belirtti. Kazım Türker, Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacaklarını açıkladı.

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul, 2020 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilmesine onay verildi.

Türker Proje 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2019 faaliyet yılına ilişkin olarak Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul'ca kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Türker Proje 2020 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarının onayına sunulması kararlaştırıldı.

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

kazım türker açıkmaları Haberi

kazım türker açıkmaları

Gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza startını verdi. Şirket, İstanbul, Ankara ve İzmir'de atan Türkerler Holding, yeni projelerinin milyarlık projeler hayata geçirecek başkente ikinci proje Kazım Türker, Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacaklarını açıklayarak, Çukurambar'da 54 bin metrekarelik arazide 1 milyar lira hasılat bekledikleri projenin satışına Eylül'de başlayacaklarını söyledi. Türker, projede konut ve ofislerle, cadde mağazalarının bulunacağını aktardı. 


Kazım Türker, enerji ve sağlık sektöründe de dev yatırımların bulunduğunu söyledi. İzmir'de Kirazlı, ödemiş ve Tire'de rüzgar santralleri kuracaklarını dile getiren Türker, Manisa Alaşehir'de ise jeotermal enerji santrali açacaklarını söyledi.

İzmir Bayraklı'da kamu özel sektör ortaklığıyla şehir hastanesinin temelini attıklarını dile getiren Kazım Türker, "Şehir hastanelerine yatırım yapıyoruz. 500 milyon euro yatırımlık İzmir'in yanı sıra İzmit'te de 500 milyon euro yatırımla Gama Holding ile...