05 / 05 / 2024

KC İnşaat tazminat davası

KC İnşaat tazminat davası

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Kc İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Külekçi tarafından kuruldu.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Kc Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kc Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Canbat, Ramazan Korkut ve Duran Canbay ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın davası sonuçlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın 21 Kasım 2015'te duyurmuş olduğu menfi tespit-tazminat-itirazın iptali davası kararı için Yargıtay'a yapmış olduğu temyiz başvurusu sonuçlandı.

Çarıkcıoğlu Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çarıkcıoğlu Eğitim İnşaat Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mensuri Çarıkcıoğlu imzasıyla kuruldu.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi gecikme tazminatı!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayan taraflar bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. İnşaatın zamanında tamamlanmaması halinde dava açılabiliyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi gecikme tazminatı ve fesih davası..

Aziz Torun: Tazminatın üstünde para ödedik!

Torunlar İnşaatın sahibi Aziz Torun tazminat tutarından çok para ödediklerini savundu. Aziz Torun, 10 işçinin yaşamını yitirdiği faciaya ilişkin, "Tazminatın üstünde paralar ödedik ama giden geri gelmiyor" dedi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Emlak Konut GYOya Metal Yapı - Yeşil İnşaat ortak girişiminden tazminat davası!

Metal Yapı-Özüm Petrol-Yeşil İnşaat-Nasa İnşaat-K Yapı-Taşcılar Madencilik ortak girişimi, Geçtiğimiz yıl iptal edilen Ayazağa'daki arsa için Emlak konut GYO'ya 1 milyon TL değerinde tazminat davası açtı  

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

KC İnşaat tazminat davası Haberi

KC İnşaat tazminat davası

KC İnşaat ve Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. KC İnşaat, Polisan ile yaptıkları kat karşılığı inşaat sözleşmesinin haksız yere feshedildiği gerekçesi ile tazminat davası açtı. 230 milyon liraya yakın tazminat beklenen davada mahkeme Polisan’ı haklı buldu. Mahkeme, KC’nin tazminat talebini geri çevirirken, Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, üç yıl önce iflasına karar verilen ve tasfiye işlemleri süren KC Construction İnş. Sağ. Tur. San. ve Tic. AŞ (KC İnşaat) 2 Temmuz 2007’de Polisan Holding AŞ şirketleri ile sözleşme imzaladı. 200 dönümlük arazide bin 154 daireli ‘Binbir Evler’ isimli projenin hayata geçirilmesi planlandı. Sözleşme imzalandı, yer teslimi yapıldı ve KC İnşaat faaliyetlere başladı. 15’er kattan iki blok inşa eden şirket...