28 / 04 / 2024

KC Yapı

KC Yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, maketten ve alanların mağdur olmasını önlemek için bazı düzenlemeler getireceklarini açıkladı.

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu.

Martus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Balıkcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Ali çetin: TOKİ, KC Grup'un tahsilatçılığını yapıyor!

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel  Başkan Yardımcısı Ali çetin, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), inşaat şirketi KC  Grup 'un tahsilatçılığını yaptığı iddiasında bulundu

Polisan'dan KC açıklaması!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm San. ve Tic. A.şž, KC Construction İnşaat Sağlık Turizm San. ve Tic. A.şž. hakkında kendi internet sitesinde açıklama yaptı...

Mevcut yapıların % 95'i değişecek!

Birileri ülkemizin önünü tıkamak için lüks konut fazlılığı var diye yazıyor, çiziyor ve konuşuyorlar... "borazancı başı'cılık" yapıp piyasaları alt üst etmek için kriz çığırtkanlığı yapsalar da, ülkemiz için sosyal donatılı, daha konforlu ve daha estetik

Ülke yapı kalitesi ile yükselir

Bir ülkenin kalkınmışlığını kaliteli ve mimari estetiği olan yapılarından; bir ülke insanının medeniyet seviyesini ise yaşadığı yapıların kalite ve konforundan hemen anlarsınız. Osmanlı tarihi hariç, Cumhuriyet tarihinden bu yıllara kadar gelecek neslimiz

İmara aykırı yapılar ve yaptırımları

"İmara aykırı yapı" kavramından ne anlaşılması gerekiyor? İmara aykırı binalarda ikamet edenlere elektrik-su-doğalgaz aboneliği verilebilir mi?

Mersin Yapı ve Emlak Fuarı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) FuarKomitesi Başkanı Şahin Öder, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Mersin Yapı ve Emlak Fuarı'nda Avrupa standartlarının yakalandığını bildirdi.

Yapı Ürünleri Konferansı tam zamanında yapılıyor

"Yapı Endüstri Merkezi" ve "Odak Danışmanlık" tarafından organize edilen "Yapı Ürünleri Konferansı" 20 Kasım'da "Swissotel The Bosphorus"da gerçekleşecek.

Fi-Yapı'dan beş yeni proje

Fi-Yapı önümüzdek iki yıl içinde hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Tema Park İhalesi Halkalı'da yapılacak

Hakalı'da yapılacak uluslararası doğa ve eğlence parkı için en yüksek teklifi, Astay Gayrimenkul öncülüğündeki girişim grubu verdi

KC Yapı Haberi

KC Yapı

Maketten satışlarda yaşanan mağduriyetlerin yıllar önceden beri hep olageldiğini, geçtiğimiz günlerde de aynı olayın vuku bulduğunu belirten Bayraktar, ''Önümüzdeki süreçte de her zaman böyle bir sıkıntımız var'' dedi. Yakın zaman önce KC Yapı ve Fiyapı şirketleri iflas istemiyle gündeme gelmiş, bu şirketlerden maketten daire alanlar mağdur olduklarını ifade etmişti.

İkinci olarak projeden satış ancak kat irtifakı kurulduktan sonra yapılabilecek. Kat irtifakı da temel üstü inşaat ruhsatına bağlandığından, kimse boş arsayla maketten satış yapamayacak.

Üçüncü olarak müteahhidin projeyi bitirmesi için topladığı parayı teminat olarak bankada tutması veya doğrudan bankaya teminat yatırması istenecek.

Bakan Bayraktar kentsel dönüşüme ise gönüllü belediyeler ve bina sahiplerinden başlayacaklarını söyledi. Kentsel dönüşüm için kasasında döner sermayeden, biriktirilen 150 milyon lira olduğunu ve 2B arazilerinin satışından da 1 milyar liranın...