16 / 05 / 2024

Keçesuyu Evleri satışları

Keçesuyu Evleri satışları

Keçesuyu Evleri fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri 83 adet daireden meydana geliyor...

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

İzmir Menemen'de konumlandırılan İzmir Menemen Larissa Göl Evleri 1200 konuttan meydana geliyor. Proje 5 etap şeklinde tasarlandı. Peki İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

Keçesuyu Evleri satışları Haberi

Keçesuyu Evleri satışları


Tek blok olarak inşa edilen Keçesuyu Evleri 17 katlı olarak yükseliyor. Keçesuyu Evleri 83 adet daireden oluşuyor. Keçesuyu Evleri fiyat listesi bilgilerini haberimizde yer alıyor.


İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen Keçesuyu Evleri Seçkinler İnşaat tarafından inşa edildi. Keçesuyu Evleri'nde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Keçesuyu Evleri fiyat!



Keçesuyu Evleri satışları tamamlandığı için Keçesuyu Evleri fiyat bilgisi ve Keçesuyu Evleri ödeme planı bilgisi verilmiyor. Keçesuyu Evleri teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirtiliyor.


Keçesuyu Evleri satış ofisi ile 0212 649 30 30 telefon numarasından görüşebilirsiniz. Toplam inşaat alanı 7 bin 500 metrekare olan Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin tamamı 98 metrekare büyüklüğe sahip.


Keçesuyu Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 212 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr/

Gülcihan...