15 / 05 / 2024

keçici piri cami

keçici piri cami

1935 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Caddesi'nde yer alan Darüşşafaka'ya ait 315 metrekare arsa bin 893 liraya satılacakmış. Yenibahçe'de ise Keçici Piri Camii arsası 140 liraya satılacakmış.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

TEM34 Tahtakale'nin 678/1 Ada/Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, 670/1 Ada/Parsel Park, 670/1 ve 678/1 Ada/Parseller İmar Yolları, Ada Dışı Atık Su ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Esadiye Cami restorasyonla ayağa kaldırılıyor!

Elazığ'da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Harput Mahallesi'nde Artuklu dönemi 800 yıllık Esadiye Cami, 4 senedir süren restorasyon çalışması ile yeniden ayağa kaldırılıyor

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın 2. kısım kısmi geçici kabulü tamam!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde kapsamında  6438 ada 3 parsel cami inşaatının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Keçici Silis Kumları İmalat İnşaat Madencilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu.

Efsane Silis Kumları Üretim Pazarlama İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Silis Kumları Üretim Pazarlama İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu. 

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici, Oya Keçici ve Zekiye Şen ortaklığında kuruldu.

Ankara'daki apartman üstü cami dikkat çekiyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde Ankara Keçiören'de apartman üstüne inşa edilen cami hakkında yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğiterler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Akagündüz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Ok Meydanı Caddesi'nde kuruldu.

Söke Belediyesi konut inşaatının gelir paylaşım ihalesi 20 Ağustos'ta!

Aydın Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri İşleri Müdürlüğü, konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve Yeni cami Mahallesinde yapılacak Semt Parkı ve Spor Alanları Projesi uygulama işi ihalesi 20 Ağustos'ta yapılacak.

Akdeniz Üniversitesi cami inşasında 1,5 ton keçi kılı kullanacak!

AKDENİZ Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

keçici piri cami Haberi

keçici piri cami

İstanbul Evkaf Müdürlüğü ilanları

Değeri  Pey Parası

L.       K.  Lira K.

1893 06  142  00 Fatih'te Haraççı Muhiddin Mahallesinde

              Fatih Caddesi'nde 315,50 metre murabbaın-

              daki Darüşşafaka arsasnın bütünü.

250  00  18   75 Çemberlitaş'ta Vezirhanı alt katta 64 

              sayılı odanın bütünü.

490  00  36   75 Kumkapı'da Kazanisadi Mahallesinde es-

              ki 3 yeni 7, 17 sayılı ve 282 metre murab-

              baındaki arsanın bütünü

150  00  11   25 Balat'ta Hamami Muhiddin mahallesinde

              Kesmekaya Caddesinde yeni 65 sayılı 86 met-

              re...