18 / 05 / 2024

keçiören belediyesi bütçe

keçiören belediyesi bütçe

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal ve tarımsal faaliyetleri desteklemek yönünde de kararlar alındı.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Bütçe dostu Realme C21 Nisan fiyatı merak ediliyor! İşte 26 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın Nisan ayı kampanyası içinde 'Realme C21Y' modeli bulunuyor. Realme C21, yenilikçi özellikler sunmasa da, uygun fiyatlı bir telefon olarak bütçe dostu olması ile tercih edilen bir modeldir. peki 26 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Bütçe dostu OPPO A1x gözler önüne çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı akılları baştan aldı!

OPPO, bütçe dostu akıllı telefonu A1x'i tanıttı. Bu cihaz, teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Bütçe dostu Tecno Camon 18 indirimli fiyata Migros’ta! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen marketi Migros, bütçe dostu Tecno Camon 18’i indirimli fiyata satış çıkardı. Peki, Tecno Camon 18 Migros satış fiyatı ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

keçiören belediyesi bütçe Haberi

keçiören belediyesi bütçe


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal ve tarımsal faaliyetleri desteklemek yönünde de kararlar alındı. 

Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen başkanlığında yapılan birleşimde, kentle ilgili Başkanlık yazıları ve Komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. 

Toplantıda, ormanlık ve kırsal alanların korunması amacıyla zararlı böceklere karşı biyolojik mücadele yapmak üzere faydalı böceklerin yetiştirilmesi, makine ve ekipmanların alınması, tesislerin kurulması yönünde Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı'na yetki verildi.

Belediyesi Meclisi’nde, kırsal kalkınmayı destekleyen kararların ardından, Sincan ve Keçiören belediyelerinin 2017 bütçeleri, oy birliğiyle kabul edildi. 

Bütçeleri kabul edilen ilçe belediye başkanları birer konuşma yaparak, oy birliğiyle alınan kararlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Toplantıda, meclis üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne ilişkin konuşmalar yaparak, mesleğin önemine ilişkin mesajlar verdi ve öğretmenleri kutladı.



Ankara Büyükşehir...