27 / 04 / 2024

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.



Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı,  Ankara  Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Söz konusu arsanın muhammen bedeli 203 milyon 296 bin TL, geçici teminat bedeli ise 6 milyon 98 bn 880 TL olarak açıklandı.

Satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Keçiören Belediyesi nden 203.3 milyon TL ye arsa!

ARSA SATILACAKTIR
Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Sancaktepe mahallesinde bulunan toplam 1 adet arsanın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre yapılacak olan Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.
2- Bahse konu olan 1 adet arsanın bilgileri ekteki tabloda belirtilmiştir.

3- İhale konusu arsaların satış işinin Geçici Teminat bedeli, muhammen bedelin %3 tutarındadır. (2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 26. maddesinde belirtildiği üzere; Geçici Teminat Bedeli, Tedavüldeki Türk Parası ya da Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Teminat Mektupları cinsinden verilebilir.)
4- 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 40. maddesine 5577 sayılı Kanunun 1. maddesi ile eklenen ek fıkralarda belirtildiği üzere, kapalı teklif usulü ile yapılan artırma ihalelerinde; geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılır. (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 36. maddesi için geçerlidir.)
5- İsteklilerde Aranılan Şartlar ve Belgeler:
a) Dış Zarf
5.a-1.İhaleye iştirak Dilekçesi.
5.a-2.Nüfus Cüzdanı fotokopisi.
5.a-3.İkametgah Belgesi.
5.a-4.Yasal tebligat adresini belirten imzalı adres beyanı.
(İhaleye vekaleten katılanlar da yukarıdaki belgeleri ibraz edeceklerdir.)
5.a-5.Geçici Teminat bedelinin Belediye Veznesine ödendiğine dair makbuz.
5.a-6.Şartname bedelinin Belediye Veznesine ödendiğine dair makbuz.
5.a-7.İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi (Aslı)
5.a-8.Tüzel Kişiler için Tescil Belgesi.
5.a-9.İsteklilerin tüzel kişi olmaları halinde; İdare Merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya sicilin kayıtlı olduğu Ticaret Odasından alınan faaliyet belgesi, vekalet ile temsil yetkisi alan temsilcinin noterden tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi,
5.a-10. İsteklilerin dernek, federasyon, konfederasyon, kooperatif veya vakıf olması halinde; resmi makamdan alınmış faaliyet belgesi, gayrimenkul alınması hususunda alınan noter onaylı Genel Kurul kararı, noter tasdikli temsilci yetkisi, temsilcinin noter tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi,
5.a-11. Tüzel Kişiler adına ihaleye iştirak eden kişilerin Yetki Belgesi.
5.a-12. Tüzel Kişiler adına ihaleye iştirak eden kişilerin Noter Tasdikli İmza Sirküsü.
5.a-13. İhaleye iştirak eden gerçek ve Tüzel Kişiler için İhale Yasaklısı olmadığına dair yazılı belge (Tüzel kişiler bağlı oldukları Ticaret Odalarından alınacak)
5.a-14. İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, iş ortaklığını belgeleyen noter onaylı iş ortaklığı beyannamesi.
5.a-15. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.
5.a-16. Satış şartnamesinde belirtilen hususlarla taşınmaza ait dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları alıcı aynen kabul etmiş sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.
5.a-17. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.
b) İç Zarf
5.b-1.Teklif Mektubu. (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 37. maddesine uygun olacak.)
Not: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 36. maddesine göre satış ihalesine katılacak olan iştirakçiler yukarıda (5.a ve 5.b)’ de belirtilen evraklarını tamamlamak zorundadır.
6- İhaleye Katılamayacak olanlar: 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. maddesinde belirtilen kişiler, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.
7- İhale Komisyonu (ENCÜMEN) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. ENCÜMEN’ ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’ nin Onay’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’ nin ihaleyi onaylamaması halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
8- Müracaat Belgelerinin Verilmesi: Müracaat belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığına sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00’ ye kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecektir.
9- İhale şartnamesi, mesai günlerinde mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden 1.000,00 TL. şartname bedeli karşılığında temin edilebilir.
(Adresimiz: Güçlükaya Mah. Cumhuriyet Cad. Kalaba Kent Meydanı No: 1 KEÇİÖREN/
ANKARA)

 

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

TOKİ'den Isparta'ya 124 konutluk yeni proje müjdesi!


Geri Dön