05 / 05 / 2024

Keçiören bina yıkımı

Keçiören bina yıkımı

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kuşçağız Mahallesinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Keçiören bina yıkımı Haberi

Keçiören bina yıkımı


Keçiören’de metruk halde bulunan ve ilçe halkının can ve mal  güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talep ve şikayetler doğrultusunda tek tek tespit edilerek Zabıta nezaretinde yıkılıyor.

Yanma ve yıkılma tehlikesi bulunan, başıboş hayvanların, madde bağımlılarının ve yasa dışı işleri meslek haline getirmiş kişilerin mesken tuttuğu terk edilmiş yapılar halk sağlığını ve güvenliğini önemli derecede tehdit ediyor. Keçiören Belediyesi,  bu tür özellikleri taşıyan kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit ederek sahipleri ile iletişime geçtikten sonra yapı sahibinin de rızasıyla yıkımını gerçekleştiriyor.

"TEHLİKE SAÇAN YAPILARI YIKIYORUZ"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  kaderine terk edilmiş  metruk haldeki yapıların halk sağlığını ve güvenliğini tehlikeye attığını ifade ederek, "Gerek küçük çocuklar gerekse de çevredeki yapılar ve araçlar için tehlike yaratan, halkı rahatsız ve...