14 / 05 / 2024

keçiören bulvarı 2. etap çalışmaları

keçiören bulvarı 2. etap çalışmaları

Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından, çalışmalar Bulvarın ikinci bölümünü oluşturan Samsun Yolu tarafına kaydırıldı.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Ankara Keçiören'de 22.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'deki gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören Belediyesi'nden 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı!

TUİK konut satışı verileri açıklandı. Verilere göre, Ankara Keçiören, en fazla konut satışı yapılan 2. ilçe oldu. Keçiören'de, 25 bin 400 ev satıldı.

Keçiören konut satışlarında 2. sırada!

Ankara Keçiören, 2016 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu. TÜİK, Türkiye'deki konut satışlarına ilişkin verileri açıklamada Keçiören'de 25 bin 400 konut satışı yapıldığı belirtildi.

Keçiören'deki iki metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kuşçağız Mahallesinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

Keçiören Ovalife Konutları satılık!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Konutları 21 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Keçiören Ovalife Konutları satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Keçiören merkezi iş alanı imar planı askıda!

Ankara Keçiören İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 90749 ada 2 sayılı parselde 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

keçiören bulvarı 2. etap çalışmaları Haberi

keçiören bulvarı 2. etap çalışmaları


Başkent’in en kalabalık ikinci ilçesi olan Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Yeni Keçiören Bulvarı’nda çalışmalar hızla devam ediyor.


Bu bölgede trafiğin yüzde 40 oranında rahatlamasına neden olacak Bulvarın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı, geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı. Bulvarın ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişiminde ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Fatih Köprüsü’ne paralel olacak Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri tarafında 3 katlı kavşak çalışmaları kapsamında; 2 köprü, 1 alt geçit ve 1 hemzemin kavşağın 3 ay gibi kısa sürede inşa edildiğini söyledi.


Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasıyla çalışmaların projenin ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişimine kaydırıldığını belirten Vedat Üçpınar, “Samsun Yolu kesişiminde de 1 köprü ve 2 alt geçidin yapımı devam ediyor” dedi.


     ...