05 / 05 / 2024

Keçiören evler ne kadar

Keçiören evler ne kadar

Son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan Keçiören, 2018 yılına zirvede girdi.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören'de 15,7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Keçiören İlçesi'ne bağlı Ayvalı Mahallesi'nde yer alan arsa toplam 15 milyon 750 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 4 bin 500 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Keçiören'deki iki metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kuşçağız Mahallesinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

Keçiören'de LED'lerle tasarruf dönemi başladı!

Keçiören Belediyesi israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Keçiören projelerinde son durum ne?

Keçiören Belediyesi Meclis Üyeleri, Keçiören Belediyesi’nin tamamlanan ve yapımı devam eden projelerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinin yüzde 95'i tamam!

Keçiören Belediyesi'nin kentsel gelişmeyi kontrol altına almak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yaptığı Keçiören'in en büyük site topluluğu Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor.

Keçiören evler ne kadar Haberi

Keçiören evler ne kadar

Keçiören Belediyesinin şehir planlama ve altyapı konusundaki başarılı çalışmaları sonucu gayrimenkul alımı ve oturum alanı olarak tercih edilmesi ile birlikte ilçede Ocak ayında bin 803 konut satışı gerçekleştirildi. 

TÜİK verilerine göre Keçiören’i sırası ile Çankaya, Mamak, Yenimahalle takip etti. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sosyal alan yatırımları, kişi başına düşen yeşil alan miktarının her geçen gün artması ve hizmet belediyeciliğinin ön plana çıkmasının bunda etkili olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göreve geldiğimiz 2009 yılında belediyenin tüm imkanları kent girişine harcanmıştı. Biz ise tüm Keçiören’i bir bütün olarak ele aldık ve yatırımlarımızı ilçenin geneline yaydık. Bu da Keçiören’in tamamında topyekün bir kalkınma getirdi. Tek mahallenin değil tüm Keçiören’in belediyesi olduk. Hem gayrimenkul yatırımı hem de Ankara’da insanların yaşamak...