08 / 05 / 2024

Keçiören gecekondu yıkım

Keçiören gecekondu yıkım

Keçiören Belediyesi tarafından kent estetiğine uygun olamayan gecekonduların yıkımı ile ilgili çalışmalarda merkez ve çevre mahallelerde faaliyetlerine devam ediyor.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Keçiören gecekondu yıkım Haberi

Keçiören gecekondu yıkım

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Şehir medeniyet demektir. Şehrimizi inşa ederken tarihimize ve özümüze ait olan değerleri kentimizde yaygınlaştırmak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“KEÇİÖREN’İ MODERN KENT HALİNE GETİRDİK”

Ankara Haber'de yer alan habere göre; ilk görev aldığı 1994 yılında başlattığı çalışmalarla, “Keçiören’i Keçiören Yapan Başkan” unvanı ile şehirleşme çalışmalarının öncüsü haline gelen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçenin modern bir siluete kavuşması amacıyla gecekondu yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Keçiören’de doğup büyüdüğünü belirterek, Keçiören’e hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti her seferinde sözlerine ekleyen Başkan Altınok şu açıklamalarda bulundu: “Eğer Keçiören’e ait olursanız kalbinizde, beyninizde, yüreğinizde bu şehir olursa o kente hizmetkâr olursunuz. Biz de bir Keçiören çocuğu olarak bu şehri modern ve gezilip görülmesi gereken yerler listesine soktuk. Gecekondu yıkım...