04 / 05 / 2024

Keçiören Kulesi ihalesi

Keçiören Kulesi ihalesi

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Keçiören Kulesi ihalesi Haberi

Keçiören Kulesi ihalesi

Ankara'da yapımına 17 sene önce başlanan Keçiören Cumhuriyet Kulesi için yapılan maskeli ihale sonuçlandı. Bugüne kadar 27 milyon TL harcanan, yıkılması düşünülen ancak yıkımına da 20 milyon TL gereken kulenin tamamlanması için 60 milyon TL daha harcanacak. 

Sözcü'de yer alan habere göre; koronavirüs salgını sırasında geçen 10 Nisan'da kulenin yapımı için ihale yapıldı. İhaleye toplam 9 şirket katıldı. Kulenin yapımı için 59 milyon 750 bin liralık sözleşme imzalandı. İhaleyi Kartallar Holding kazandı. 

465 milyon TL borcu bulunan Keçiören Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Turgut Altınok, kuleye ilişkin, “Yüksekliği 30 metre daha artarak 145 metre olacak” dedi. 

Kulenin yapım süresi 480 gün olarak belirlendi. Tamamlandığında kulede, bir cam fanus içinde döner restoran, çocuklar için uzay terası, nikah salonu, seyir terası, sergi salonu, kafeterya, hediyelik eşya...