06 / 05 / 2024

Keçiören Metrosu uzatılacak mı

Keçiören Metrosu uzatılacak mı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Keçiören Metrosu uzatılacak mı Haberi

Keçiören Metrosu uzatılacak mı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti. Keçiörenlilerin isteklerini metroda dinleyen Başkan Ak, SABAH Ankara'ya konuştu. Ak "Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Keçiören Metrosu'nun aynı zaman dilimi içerisinde açılması trafiği çok rahatlattı. Metro bizim açımızdan can damarıydı ve bunu hissettik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti gayet yüksek... Tamam mıdır? Hayır... Keçiören Metrosu henüz tam değildir. Bunun ilaveleri var. Bu ilaveler yapıldığı zaman çok daha sık kullanılan konforlu bir sürüşü sağlayacaktır" dedi.


TRAFİK RAHATLADI

"Metro AKM'de durduğu için Kızılay'a aktarmalı gitmek zorundayız. Ama bütün çağdaş şehirlerde Londra'dan Paris'e kadar aktarma ile insanlar giderler. Her hat her yere gitmez..." diyen Ak şunları söyledi: "Metronun özelliği de budur zaten. Aktarmada yapsa çok daha konforlu gidiyor diğer toplu taşıma araçlarına göre... Otobüs ve dolmuş...