27 / 04 / 2024

Keçiören Metrosunda son durum

Keçiören Metrosunda son durum

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

Ankara Keçiören'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’in prestijini artıracak şaheser” dediği Cumhuriyet Kulesi için çalışmalar son hızla sürüyor.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören konut satışında zirvede!

Son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan Keçiören, 2018 yılına zirvede girdi.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Keçiören projelerinde son durum ne?

Keçiören Belediyesi Meclis Üyeleri, Keçiören Belediyesi’nin tamamlanan ve yapımı devam eden projelerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Keçiören Bulvarı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni Keçiören Bulvarı (Yavuz Sultan Selim Bulvarı) yapımında son aşamaya geldi. Bulvar'ın29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda trafiğe açılması hedefleniyor.

Konut yatırımcısı Keçiören'i tercih etti!

TÜRKİYE’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da yansıdı. TÜİK verilerine göre 2015 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.

Ankara Yeni Keçiören Bulvarı çalışmalarında son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı çalışmaları kapsamında, Turgut Özal Bulvarı (Samsun Yolu) üzerinde bulunan Samsun Yolu-Kazım Karabekir Bağlantı Köprüsü, Perşembe gecesi yıkıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Metrosunda son durum Haberi

Keçiören Metrosunda son durum

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl sürdüğü için sosyal medyada gençlerin "Aşkımız Keçiören Metrosu gibi olsun, hiç bitmesin" esprisine neden olan Keçiören Metrosu'nun test sürüşünü bugün yapacak.


Yıldırım'ın talimatı üzerine çalışmalarına hız verilen Keçiören Metrosu'nda sona yaklaşıldı.


Başbakan Yıldırım, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile Keçiören arasında 9,2 kilometre uzunluğunda olan ve 9 istasyonu bulunan Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak. Yıldırım ayrıca, Keçiören Belediyesi önünde halka hitap edecek.


Yapımına Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2004'te başlanan Keçiören Metrosu, 7 Mayıs 2011'de ODTÜ Metro İstasyonu'nda gerçekleştirilen törenle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredilmişti.


Binali Yıldırım, Başbakanlık görevini devraldıktan sonra inşaatının uzun sürmesine göndermede bulunularak, gençler arasında "Aşkımız Keçiören Metrosu gibi olsun, hiç bitmesin" ifadeleriyle mizah konusu olan metroya ilişkin,...