09 / 05 / 2024

keçiören mevlana kültür ve kongre merkezi açılışı

keçiören mevlana kültür ve kongre merkezi açılışı

Ankara Keçiören'de inşasına başlanan Keçiören Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi'nin açılışı içki geri sayım başladı. Projenin temel atma töreni TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de katılımıyla gerçekleşmişti..

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İş arayanlar dikkat! Kültür Bakanlığı 171 personel alacak! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Hangi illerde ve hangi pozisyonlarda personel alınacak? Hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar...

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak!

İş arayanların beklediği müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklama kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 149 personel alınacağı belirtildi.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mevlana Kültür Merkezi Binası, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak..

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde hayata geçireceği Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

keçiören mevlana kültür ve kongre merkezi açılışı Haberi

keçiören mevlana kültür ve kongre merkezi açılışı

KEÇİÖREN Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi'nin açılışı içki geri sayım başladı. 


Merkezin inşaatında son rötuşlar yapılıyor. Keçiören'e değer katacak merkezin temel atma töreni, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilmişti. Merkezin inşa edildiği Atapark Mahallesi'nin sadece Keçiören'in değü, aynı zamanda Ankara'nın da çekim alanı olacağım ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Merkez, bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacak Burada gerçekleştirdiğimiz Ovacık İmar Planı, Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, Ankara'nın en büyük kent ormanı, Türkiye'nin örnek olacak eğitim kampüsü ve Keçiören'in ilk sanayi bölgesi olacak Alüminyumcular Sanayi Sitesi ile bölgenin çehresi değişecek" diye konuştu. 


Hürriyet...