10 / 05 / 2024

Keçiören sosyal konut

Keçiören sosyal konut

Keçiören Belediyesi Yükseltepe - Taşlıtepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Ankara Keçiören'de hayata geçirilen sosyal konutların satışları başladı.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için start verdi...

Ankara Keçiören'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Keçiören Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören emlak satışında zirvede!

Keçiören'in artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. 2019 Haziran'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu...

Ankara Keçiören'de Nisan'da bin 194 konut satıldı!

TÜİK Keçiören'i Nisan ayında Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe alarak açıkladı. Keçiören'de Nisan ayında toplam bin 194 konut satıldı.

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Keçiören sosyal konut Haberi

Keçiören sosyal konut

Keçiören Belediyesi Yükseltepe - Taşlıtepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Ankara Keçiören'de hayata geçirilen sosyal konutların satışları başladı. Ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat niteliğinde olan proje Keçiören Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde yükseliyor. 


SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK! 


Gerek fiyatı gerek ödeme koşullan ile ev almak isteyenlerin bütçesini zorlamadan ev sahibi yapacak olan projenin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Başvuru süreci başlayan konutların başvuruları 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek. Sosyal konutlara müracaatlar ise Yükseltepe Mahallesi'ndeki sosyal konutlar şantiye alam içerisinde bulunan satış ofisinde gerçekleştirilecek. Buna göre en düşük konut fiyatının 65 bin TL olduğu sosyal konutlar kapsamında en yüksek daire ise sadece 90 bin TL bedel karşılığında alınabilecek. Proje ile ev sahibi olacak vatandaşlar sosyal konutların...