27 / 04 / 2024

Keçiören'deki sosyal konutların satışları başladı!

Keçiören'deki sosyal konutların satışları başladı!

Keçiören Belediyesi Yükseltepe - Taşlıtepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Ankara Keçiören'de hayata geçirilen sosyal konutların satışları başladı.



Keçiören Belediyesi Yükseltepe - Taşlıtepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında  Ankara  Keçiören'de hayata geçirilen sosyal konutların satışları başladı. Ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat niteliğinde olan proje Keçiören Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde yükseliyor. 


SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK! 


Gerek fiyatı gerek ödeme koşullan ile ev almak isteyenlerin bütçesini zorlamadan ev sahibi yapacak olan projenin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Başvuru süreci başlayan konutların başvuruları 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek. Sosyal konutlara müracaatlar ise Yükseltepe Mahallesi'ndeki sosyal konutlar şantiye alam içerisinde bulunan satış ofisinde gerçekleştirilecek. Buna göre en düşük konut fiyatının 65 bin TL olduğu sosyal konutlar kapsamında en yüksek daire ise sadece 90 bin TL bedel karşılığında alınabilecek. Proje ile ev sahibi olacak vatandaşlar sosyal konutların tahsisi sonrasında tapu devir ve tescil işleminin yapıldığı tarihten itibaren 5 yıl süre ile satamayacaklar. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön