02 / 05 / 2024

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Keçiören'de 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Ankara ili Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık ve Yayla Mahallesinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören Belediyesi 4 bin 908 çiftle 'evet' rekoru kırdı!

Keçiören'de bu yıl rekor düzeyde nikah kıyılırken, Belediye aracılığıyla 4 bin 908 çift evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerinin ivedilikle yapıldığını belirtti.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu Haberi

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu

Hizmete girdiğinde Keçiören’in önemli bir eksiğini giderecek Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Başkan Ak, inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Spor salonunun temelini Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte attıklarını hatırlatan Mustafa Ak, “Tesisimizde 7’den 70’e herkes spor yapabilecek. Spor salonumuz okullar, spor kulüpleri, amatör ve profesyonel sporcular başta olmak üzere tüm Keçiören’e hizmet verecek. Spor salonumuzu engelli kardeşlerimizin de faydalanabileceği şekilde inşa ediyoruz” dedi. Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi’nin açılışını da en kısa zamanda yapacaklarını belirten Başkan...