04 / 05 / 2024

keçiörende açılış

keçiörende açılış

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sancaktepe Mahaliesi'nde üç ayrı tesisin açılışını birden yaptı. Metin Alagöz Gençlik Merkezi, Sancaktepe Pazar Yeri ve semt polikliniği törenle hizmete açıldı..

Yoksulluk sınırı 56 bin TL'ye dayandı! Açlık sınırı da 16 bin 100 TL oldu!

Birleşik Metal-İş Sınıf Araştırmaları Merkezi'nin (BİSAM) hesaplamasına göre, Şubat'ta dört kişilik bir aile için açlık sınırı 16 bin 100 Türk Lirası'na, yoksulluk sınırı 55 bin 691 Türk Lirası'na çıktı. 

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

BİSAM: Yoksulluk sınırı 43 bin 623 TL, açlık sınırı 12 bin 612 TL!

BİSAM tarafından açıklanan son dakika verilere göre 4 kişilik bir aile için açlık sınırı eylülde 12 bin 612 lira, yoksulluk sınırı ise 43 bin 623 lira oldu.

Temmuz'da açlık sınırı 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı 39 bin 886 lira oldu!

BİSAM tarafından yapılan hesaplamaya göre, Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı Temmuz ayında 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı ise 39 bin 886 lira olarak gerçekleşti. Peki en çok harcama hangi ürünlere yapılıyor? 

Açlık sınırı 10 bin 434 lira, yoksulluk sınırı 36 bin 91 lira oldu! Haziran rakamları açıklandı!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporuna göre, Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı Haziran'da 10 bin 434 lira, yoksulluk sınırı ise 36 bin 91 lira olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Asgari ücretli bu sınırın altında kaldı! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Şubat 2023'te açlık sınırı ortalaması hesapları TÜRK-İŞ'in aktarımına göre 9 bin 425,15 TL’ye, yoksulluk sınırı 30 bin 700,83 TL’ye seviyesinde oldu.

Asgari ücretli bu hesabın içinden çıkamıyor! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Asgari ücretlinin aldığı 8500 TL'lik maaş açlık ve yoksulluk sınırının altında kaldı. Birleşik Kamu-İş aracılığı ile yapılan açıklamada açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı

Açlık sınırı 10 bin TL'yi aştı, yoksulluk sınırı 26 bin 994 lira oldu!

Birleşik Kamu-İş, dört kişilik bir ailenin mutfak alışverişini içeren açlık sınırının, Şubat ayında bir önceki aya kıyasla 463 lira artarak 10 bin 259 TL'ye yükseldiğini, yoksulluk sınırının ise 26 bin 994 liraya çıktığını açıkladı. İşte detaylar...

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Kira tespit davası ne zaman açılır? Kira tespit davasının şartları nelerdir?

Kira tespit davası, kira bedelinin günün şartlarına uyarlanması için açılırken, bu davayı açabilmek için belirli zaman ve koşullar belirlenmiştir. Peki, kira tespit davası ne zaman açılır, şartları nelerdir? İşte, kira tespit davası hakkında bilinmesi gerekenler…

keçiörende açılış Haberi

keçiörende açılış

Mehter takımı gösterisi ile başlayan açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanısıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Rıza Murat Karaşen, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Keçiören'in hızla gelişen bölgelerinden Sancaktepe'de üç ayrı tesisin açılışını birden yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ak, bu tesislerin vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda hayata geçirildiğini söyledi. 


GENÇLERİMİZİ BU MERKEZE GETİRİN 



Gençlik Merkezi'ne ismini verdikleri Metin Alagöz'ün eski bir Belediye Meclisi üyesi olduğunu ve elim bir hastalık sonucu genç yaşta hayata veda ettiğini kaydeden Başkan Ak, "Metin Alagöz kardeşimizin ismini yaşatmak için bir vefa...