27 / 04 / 2024

Keçiörende her mahalleye bir konak

Keçiörende her mahalleye bir konak

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi 3 yeni konağın yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bağlum, Karargahtepe ve Aktepe mahalle konaklarının inşaatlarında sona yaklaşılıyor.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Keçiören'in her mahallesine bir konak!

Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.

Uşak'ta her mahalleye bir konak inşa edilecek!

Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Gençlik Bakanlığı'ndan her mahalleye spor tesisi!

Gençlerin sporla tanışmaları ve mahallerinde spor yapabilmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ı tarafından her mahalleye kurulan basketbol, futbol ve voleybol sahalarının sayısı her geçen gün artıyor.

Serdivan'da Her Mahalleye Yeni Park projesi devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Keçiören'de konutların değeri her gün artıyor!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda, tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Keçiörende her mahalleye bir konak Haberi

Keçiörende her mahalleye bir konak

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi 3 yeni konağın yapım çalışmalarını sürdürüyor.


Bağlum, Karargahtepe ve Aktepe mahalle konaklarının inşaat çalışmaları sona yaklaşıyor. Her mahalleye eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Hizmetlerimizin odağında insan var. Keçiören’i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz”...