06 / 05 / 2024

keçiörene yeni bulvar

keçiörene yeni bulvar

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Belediyesi'nden emlak vergileri için kapıda ödeme hizmeti!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındavergi mükelleflerinin emlak vergilerini evlerinde tahsil etmeye başladıklarını müjdeledi...

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Keçiören'de nitelikli konut sıkıntısı giderilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a ziyarette bulundu. Ak, Keçiören'deki konut sorununun yeni imar planıyla çözüleceğini söyledi.

keçiörene yeni bulvar Haberi

keçiörene yeni bulvar


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı.

Selçuklu Caddesi, Gülhane Caddesi ve Basın Caddesi kesişiminde başlayan çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri bölümündeki 3 katlı köprülü kavşak çalışması nedeniyle Selçuklu Caddesi ile Gülhane Caddesi’nin bir bölümünün trafiğe kapatıldığını belirtti.

Bu bölgedeki trafiğin alternatif güzergahlardan sağlandığını belirten Vedat Üçpınar, “Selçuklu Caddesi, Gülhane Caddesi ve Basın Caddesi kesişimindeki kavşaktan itibaren Selçuklu ve Gülhane Caddesi istikametinin bir bölümü trafiğe kapatıldı. Basın Caddesi’nden Gülhane Caddesi’ne bağlantı içinYazgı Sokak ve takiben 13.sokak kullanılabilir, Gülhane Caddesi’nden Basın Caddesi’ne bağlantı için de 15.Cadde ve takiben Yazgı Sokak kullanılarak bağlantı sağlanabilir” dedi.


-“KEÇİÖREN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK-


Trafiğin...