03 / 05 / 2024

keçiörene yeni meydan mı yapılacak

keçiörene yeni meydan mı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Belediyesi'nden emlak vergileri için kapıda ödeme hizmeti!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındavergi mükelleflerinin emlak vergilerini evlerinde tahsil etmeye başladıklarını müjdeledi...

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

Yahyalı'da yeni meydan çalışmaları başladı!

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yeni meydan yapım çalışmaları için start verildi.

İstanbul'a 30 yeni meydan geliyor!

Yayalaştırılmış alanların artırılması için çalışmalarına tam gaz devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, megakentte 30 yeni meydan yapacak.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

keçiörene yeni meydan mı yapılacak Haberi

keçiörene yeni meydan mı yapılacak


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından bilgi alan Başkan Gökçek, meydan ve trafik düzenlemeleriyle ilgili, teknik personele, trafik akışını hızlandırmak amacıyla, Şelale önündeki trafik ışıklarının kaldırılması, yayalar için FTZ Alışveriş Merkezi’nin önüne yaya üstgeçidi yapılması, Cumhuriyet Caddesi’nden (Keçiören Belediyesi önü) Fatih Caddesi’ne yukarı doğru 2 şeritlik dönüş yolu açılması talimatlarını verdi.


-ŞELALE ÖNÜNDEKİ TRAFİK IŞIKLARI KALDIRILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapılacak trafik düzenlemeleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Keçiören Meydanı’nın Fatih Caddesi’ne çıkılan kısmına 2 şeritli bir yol açılacak. Fatih Caddesi’nin bu bölgeye inen kısmını da 3 şeride çıkartıyoruz. FTZ Alışveriş Merkezi önünden...