02 / 05 / 2024

Keçirören Cumhuriyet Kulesi

Keçirören Cumhuriyet Kulesi

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi, 2021 yılında açılışı yapılacak Cumhuriyet Kulesi'nin yapımına son sürat devam ediyor.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Turgut Altınok: Cumhuriyet Kulesi ihalesi şeffaf bir şekilde yapıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Kulesi ihalesinin canlı yayın ortamında, şeffaf bir şekilde kamu yararı gözetilerek yapıldığını dile getirdi.

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi yapıldı!

Ankara Keçiören yer alan Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi, 9 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Kulesi 2021’de tamamlanıyor!

Ankara’da bulunan Cumhuriyet Kulesi’nin 2021’de tamamlayacağını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını taçlandıracağız” şeklinde açıklama yaptı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’in prestijini artıracak şaheser” dediği Cumhuriyet Kulesi için çalışmalar son hızla sürüyor.

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

‘Yeni projelere vatandaşımızla birlikte imza atacağız’ diye konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Kulesi 186 metreye yükseltilecek!

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 2002 yılında temeli atılan ve inşaatı yarım kalan 140 metre uzunluğunda bulunan Cumhuriyet Kulesi'ni 186 metreye yükselteceklerini anlattı.

Keçirören Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı Büyükşehir’de!

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçede yapılan referandumdan “Yıkılmasın” kararı çıkan Cumhuriyet Kulesi’nin imar planı değişikliğinin hazır olduğunu ve Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderileceğini söyledi.

Keçirören Cumhuriyet Kulesi Haberi

Keçirören Cumhuriyet Kulesi

Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yılmaz'ın haberine göre; Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yatırımcılarla ilgili açıklamasında ise, “Birkaç görüşmemiz oldu. Ama neticelenmiş bir şey yok” dedi.

25 Kasım’da Keçiören’de yapılan referandumda vatandaşların yüzde 76’sının “Yıkılmasın” kararı verdiği Cumhuriyet Kulesi ile ilgili yeni imar planları yapıldı.

Plan değişikliğini Büyükşehir Belediye Meclisi’ne göndereceklerini aktaran Mustafa Ak, kulenin daha fonksiyonel hale gelmesi için mimarıyla beraber yeni bir proje hazırlandığını da ifade etti. 

Keçirören Belediye Başkanı Mustafa Ak, önceki gün ulusal gazetelerin Ankara eklerinin muhabirleriyle bir araya gelerek Cumhuriyet Kulesi’nin son durumuyla ilgili şöyle açıklama yaptı:

İMAR SORUNU ÇÖZÜLECEK

“Kuleyle alakalı şu anda iki çalışma eş zamanlı olarak yürütülüyor. Birincisi imara uygun hale getirilmesiyle alakalı. İmar değişikliği bizim Meclis’imizde kabul edildi. Şimdi Büyükşehir Meclisi’ne gönderiyoruz, kabul edildikten sonra...