03 / 05 / 2024

Kefken Plajı

Kefken Plajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği sahil düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. Kefken Plajı düzenleme işi ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Sonucu ihale komisyon toplantısında açıklanacak.

İztuzu Plajı'ndan tahliye edilen DALÇEV yetkililerinden suç duyurusu!

İztuzu Plajı'nda işgalci olduğu ileri sürülerek Muğla Valiliğinin kararıyla tahliye edilen DALÇEV yetkilileri, suç duyurusunda bulundu.

İztuzu Plajı tahliye edildi!

Muğla Valiliğinin kararı doğrultusunda, DALÇEV AŞ'nin 1 numaralı büfedeki faaliyetleri kolluk kuvveti marifetiyle sonlandırılarak, plaj Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edildi

DALÇEV, İztuzu Plajı'ndan tahliye ediliyor!

Muğla Valiliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gönderdiği yazı üzerine Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nda işgalci konumunda olduğu belirtilen DALÇEV jandarma nezaretinde tahliyesine başladı.

İztuzu Plajı için proresto!

İztuzu'nu Koruma Platformu (İKUP) üyeleri, Dalyan Çevre Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin (DALÇEV), İztuzu Plajı'nda faaliyet göstermesini protesto etti.

İztuzu Plajı'nın işletmesi için açılan davaya red kararı!

Muğla, İztuzu Plajı’nın işletmesiyle ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolün iptali için DALÇEV'in açtığı davayı reddetti.

İztuzu Plajı’yla ilgisi son sözü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi!

DENİZ kaplumbağalarının üreme alanı olan dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın işletme yetkisine dair yaşanan tartışmada son sözü şimdilik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi.

İztuzu Plajı ihalesinde son durum ne?

Muğla'da, Ortaca Kaymakamlığınca,İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edilmesi yönündeki kararı, özel firma yetkililerine tebliğ edildi.

DALÇEV Muğla İztuzu Plajı'nda işletme mi açtı?

DALÇEV Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Caretta Caretta'ların yumurtladığı dünyaca ünlü İztuzu Plajı'na girdi. İşletme hakkının kedilerinde olduğunu belirten DALÇEV A.Ş. çalışanları 2 nolu büfeye yerleşti.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Antalya'da 16 kaçak plaj yıkılacak mı?

Bambus’ta falezlere kaçak olarak dökülen beton, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kırıldı. Ancak yıllardır dokunulmayan 16 kaçak plaj daha var.

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Kefken Plajı Haberi

Kefken Plajı

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale ile Kandıra ilçesi Kefken mahallesinde bulunan Orman Kampı önünde bulunan sahil modern hale gelecek. Kefken Plajı için düzenleme ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi komisyon huzurunda gerçekleşti. İhaleye 6 firmanın temsilcisi teklif sundu.  


En yüksek teklif 789 bin 148 TL ile Hür-iş İnşaat tarafından verilirken en düşük teklif 451 bin 872 TL ile Fatih Şanioğlu İnşaat tarafından verildi. Firmalar ve teklifleri şöyle oldu: Fatih Şanioğlu inşaat 451 bin 872 TL, Ay-Taş İmalat 479 bin 040 TL, Ufuk Çınar İnşaat 497 bin 032 TL, Aykut Tekin Yapı 527 bin 931 TL, Gökhan Eldoğan İnş 633 Bin 588 TL, Hür-İş İnşaat 789 bin 148 TL. İhale sonucu komisyon...