04 / 05 / 2024

Keklikoğlu Beytepe Restorium projesi

Keklikoğlu Beytepe Restorium projesi

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Benevre Beytepe, rezidans kavramını üst boyuta taşıyor!

Başkentlilerin konut anlayışının değiştiğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Artık villada, apartmanda yaşamaktan vazgeçmiş ve rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi.

Memduh Türkoğlu: Krediye ulaşım koşulları esnetilmeli!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik sıkıntının yaşandığı bu günlerde, banka kredilerinde yapılacak olan düzenlemelerin, ekonomiye can vereceğini söyledi.

Benevre Beytepe projesi kapılarını açmak için gün sayıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu kalite inşaa ettiklerini söyleyerek "8 ay sonra teslim edilecek projemiz ile yatırımcıların en çok tercih ettiği bölgede konut sahibi olma imkanı sunuyoruz" dedi.

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe'de uygun faiz fırsatı!

Devletin uyguladığı doğru politikaların ve Benevre Beytepe projesinin sunduğu uygun faiz oranlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut sahibi olmak için en doğru karar şu zaman” dedi.

Memduh Türkoğlu: Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız!

Benevre Beytepe projesi teslim için gün sayıyor. Projenin, Ağustos ayında teslim edileceğinin vurgusunu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız” dedi.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Memduh Türkoğlu:Ev almanın şu an tam zamanı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, fiyat ödeme seçenekleri ve lokasyonların daha netleşmesi açısından "Ev almanın şu an tam zamanı" dedi.

Şehir hayatında tatil köyü konsepti!

Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu GYİ bünyesin de onlarca projeye ev sahipliği yaptı.

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Konutta kredi kullanım oranının artması va faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesiyle, emlak sektörü canlandı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bu gelişmelere dikkat çekerek, “Ev almanın şu an tam zamanı” dedi.

Memduh Türkoğlu: Konut artık altının alternatifi!

Benevre Beytepe Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik dalgalanmaların konut sektörü üzerindeki yansımalarını değerlendirdi.

Keklikoğlu Beytepe Restorium projesi Haberi

Keklikoğlu Beytepe Restorium projesi

Keklikoüğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti; Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu GYİ bünyesinde onlarca projeye ev sahipliği yaptık. 


Son olarak inşaat sektörünün dinamiklerini değiştireceğine inandığım Beytepe Restorium ve Villa Ada projelerimizi de halkımızın beğenisine sunduk. Bizim bile tahmin edemediğimiz bir hızla, temelini attığımız günden itibaren yoğun bir taleple karşılaştık. Şehrin dinamiği içinde kendine ve ailesine özen gösterenler, Beytepe Restorium'un ayrıcalıklar dünyasına hızla katılmaya başladılar. Bu durum da sektörde firmamıza duyulan güvenin bir yansıması olarak beni her zaman gururlandırmıştır. 



"Sadece 53 ayrıcaklı daire" 


4 katlı 7 bloktan oluşan ve modern bir site...