04 / 05 / 2024

Kelebek ankara mağazaları

Kelebek ankara mağazaları

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağazaları!

Atakule AVM mağazaları habeirmizde liste şeklinde yer alıyor. Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

I-AM Kelebek'in mağazalarında modülerliği vurguluyor!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, yeni mağaza konseptini üstlendiği Kelebek için modülerlik vurgusunu mağazanın her alanında hayata geçirdi.

Kelebek korse mağazası on yıllık kira düzenlemesinden sonra yeniden açılıyor!

Beyoğlu’nun en eski mağazalarından biri olarak gösterilen Kelebek Korse, on yıllık kira düzenlemesinden sonra mal sahibinin kararı nedeniyle kapattığı dükkanını yeniden açıyor.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

Kelebek ankara mağazaları Haberi

Kelebek ankara mağazaları


Mobüler mobilya markası Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Sadece Nisan ayı içinde toplam 45 açılış gerçekleştirerek mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor. 


Son olarak Ankara Çankaya'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlyas Aydoğan, Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Bölgedeki bayi ağımızla Ankaralılar'ın öncelikli tercihi olacağız


Kelebek'in tasarım ve mağazalaşma konusunda atağa kalktığını belirten Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, "Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan bir kuruluş olarak, açtığımız her mağazanın, hem markamıza...