29 / 04 / 2024

kelebek genç odaları 2014

kelebek genç odaları 2014

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, bembeyaz zarif tasarımla sunduğu Beauty koleksiyonuyla, genç kızların hayal dünyasına yakışan özel yaşam alanları yaratıyor. Beauty koleksiyonu genç kızların hayallerini gerçekleştiriyor...

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Koç Üniversitesi’nin tercihi Kelebek oldu!

Yenilikçi tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında 8 binden fazla projenin dekorasyon işlerini gerçekleştiren Kelebek Mobilya, son olarak Koç Üniversitesi’nin yurt odalarını ürünleriyle donatacak.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

İder Mobilya'dan genç odalarında okula dönüş kampanyası!

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları okula dönüş kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Çocukların ders çalışmalarını sağlayacak genç odaları onların hayal dünyasını da zenginleştirecek.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kelebek'ten 19 Mayıs'a özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği müthiş kampanya ile çocuk ve gençlere, ekstra artı yüzde 10 indirim sağlıyor olacak.

MODEKO kapılarını açtı!

Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı.

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

kelebek genç odaları 2014 Haberi

kelebek genç odaları 2014

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, bembeyaz zarif tasarımla sunduğu Beauty koleksiyonuyla, genç kızların hayal dünyasına yakışan özel yaşam alanları yaratıyor. 


Kelebek, dinamizmi yansıtan çizgilere ve modüler ünitelere sahip ‘yeni nesil genç odaları’ ile gençlere özel koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Kelebek Tasarım Ekibi’nin, genç kızların beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik tasarladığı Beauty koleksiyonu, genç odalarında romantik bir atmosfer yaratıyor. 


Beauty koleksiyonunda, zarafetten ödün vermeden her türlü ihtiyacı karşılayacak depolama alanları sunuluyor. Country tarzından esinlenen kulplarla birlikte ince ve zarif torna ayaklar da, koleksiyona farklılık kazandırıyor. 


Çalışma ünitesi, dolap ve aynanın üzerinde göz yormayan ancak bir o kadar da iddialı duran taç ayrıntıları yer alıyor. Çalışma masasını bütünleyen sandalyede bile bu ayrıntı düşünülmüş ve sandalye tamamen takıma özel olarak tasarlanmış. Yatağın yerden yüksek olması nedeni...