29 / 04 / 2024

Kelebek Korse kapandı mı

Kelebek Korse kapandı mı

Kelebek Korse Beyoğlu İstiklal Caddesinde 78 yıllık bir dükkan. İç çamaşırı satıyor. Dükkanı yıllardır Avramoğlu ailesi işletiyor. 60 yıl önce 6-7 Eylül olaylalarında yağmalanan dükkan bugün yaşam mücadelesi veriyor

Kelebek korse mağazası on yıllık kira düzenlemesinden sonra yeniden açılıyor!

Beyoğlu’nun en eski mağazalarından biri olarak gösterilen Kelebek Korse, on yıllık kira düzenlemesinden sonra mal sahibinin kararı nedeniyle kapattığı dükkanını yeniden açıyor.

Kadıköy'de dükkanlar boşalıyor!

Beşiktaş'taki Kaymakçı Pando,,Beyoğlu'ndaki Kelebek Korse'den sonra, kapatılma tehlikesi ile yüz yüzde kalan bir diğer yer ise Kadıköy'deki en eski dükkanlardan Brezilya Kurukahve ve Kuruyemiş oldu.

Beyoğlu Kelebek Korse kapatıldı!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nin en eski dükkanlarından Kelebek Korse, mal sahiplerinin yeni Borçlar Kanunu'na dayanarak 'kira artışı ya da tahliye' yönündeki haciz kararına diremedi.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek Mobilya Yozgat'ta mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Serdar Sorfük, "Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geliyoruz” dedi.

Kelebek'ten 19 Mayıs'a özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği müthiş kampanya ile çocuk ve gençlere, ekstra artı yüzde 10 indirim sağlıyor olacak.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Anjelika Akbar, Kelebek Angelic koleksiyonu için konser verecek!

Dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Kelebek’in yeni koleksiyonu Angelic için özel konser veriyor. Kelebek, yılın iddialı koleksiyonu Angelic’i, Anjelika Akbar’ın mini konseriyle lanse edecek.

Kelebek’ten mutfakları tümüyle değiştiren kampanya!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Kelebek Mobilya, Viyana’da 2'nci mağazasını açtı!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını yurtdışında da sürdürüyor. Açılışını yapan Kelebek Mobilya Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya yaptı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Kelebek Mobilya yeni koleksiyonu Angelic'i tanıttı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ahşabın özünü hissettiren eskitme meşe yüzeye sahip ‘Angelic’ koleksiyonu ile mekanlarda doğal ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor..

Kelebek Korse kapandı mı Haberi

Kelebek Korse kapandı mı


Temmuz ayında yürürlüğe giren yeni kira yasasına göre 10 yılı doldurmuş bir kiracının kontratı ev sahibi tarafından karşılıksız olarak feshedilebilecek. Bu durumun etkilediği çevrelerden biri ise İstanbul’daki azınlıkların işlettiği dükkanlar. Beşiktaş’taki kaymakçı Pando ve Rum gazetesi Apoyevmatini de tahliye edildi. Yahudi Avramoğlu ailesinin 80 yıldır işlettiği Kelebek Korse de yakın zamanda tahliye edilecek.


Kelebek Korse Beyoğlu İstiklal Caddesinde 78 yıllık bir dükkan. İç çamaşırı satıyor. Dükkanı yıllardır Avramoğlu ailesi işletiyor. 60 yıl önce 6-7 Eylül olaylalarında yağmalanan dükkan bugün yaşam mücadelesi veriyor. 1930’dan beri 3 kuşak Yahudi ailelerin kontrolünde olan dükkan kira kontratı 10 yılı aştığı tahliye edilecek. Avramoğlu dükkanını boşaltmak istemiyor. Hatta bunun için internet üzerinden Papa’dan yardım da istedi.


Avramoğlu’nun yardım çağrısına 2 bin internet kullanıcısı da destek verdi....