30 / 07 / 2024

Kelebek Mobilya tasarımcılarından Giovanni Lauda kimdir

Kelebek Mobilya tasarımcılarından Giovanni Lauda kimdir

Giovanni Lauda, Dante Donegani ile birlikte 1992 yılında Milan kökenli bir kuruluş olan ve mimari, iç mimari, tasarım üzerine hizmet veren D&L’yi hayata geçirdi. Giovanni Lauda, Kelebek Mobilya ürünlerini tasarlıyor... Peki Giovanni Lauda kimdir?

Uzmanından borsa yatırımcısına 7 önemli tavsiye! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul’da 2020 yılındaki pandemi döneminden itibaren çok güçlü yükseliş dönemleri yaşandı. Yatırımcılar ise borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Borsa yatırımcıları için Borsa eğitmeni Adem Ayan sosyal medya hesabından yedi önemli tavsiyede bulundu.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları 72 saat sonra bu kadar olacak! Resmen rakam açıklandı! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Analistler altın için 72 saat yani 3 gün gün sonrasını işaret etti ve altın fiyatlarının ilerleyen günlerde ne kadar olacağını açıkladı.

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

Altın fiyatlarının son zamanlarda yükselişe geçmesi yatırımcıların tercihlerini de değiştirmeye başladı. Vatandaşlar gümüşe yakınlaşmaya başlarken İslam Memiş'ten ''altını tahtından etti'' açıklaması geldi.

Zengin olmak isteyen yatırımcılar ona yatırım yapıyor! Altından da fazla kazandırıyor...

Uzman isimden yatırımcıları şok edecek açıklamalar geldi. Parasını katlamak ve zengin olmak için yatırım yapan yatırımcılar altından daha fazla kazandıran yatırım aracını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte merak o yatırım...

AVM yatırımcılarından normalleşme sürecinde kiracılarına destek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu, normalleşme takviminin devam eden aşamalarında, iş ortakları olarak gördükleri kiracılarına en üst seviyede destek vermek için kararlı olduklarını açıkladı.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya tasarımcılarından Giovanni Lauda kimdir Haberi

Kelebek Mobilya tasarımcılarından Giovanni Lauda kimdir

Giovanni Lauda kimdir?


Giovanni Lauda, 1956’da Napoli’de doğdu. Napoli Üniversitesi Mimarlık  Bölümü’nü bitirdi. Giovanni Lauda, Mimar Dante Donegani ile birlikte 1992 yılında Milan kökenli bir kuruluş olan ve mimari, iç mimari, tasarım üzerine hizmet veren D&L’yi hayata geçirdi.


Luceplan, Edra, Radice, Viceversa, Rotaliana gibi bir çok firmaya fuarlar, sergiler ve ürün tasarımları konularında hizmet verdiler. Milan’da bulunan Domus Akademi birçok eğitim etkinliğinde  iş birliği yaptı. 


2004’te bazı eserleri "Metamorfoz" temalı mimarlık bienalinde sergilendi. Edra için tasarladıkları "Passepartout" isimli şezlongları Triennale di Milano ve Modern Sanat San Francisco Müzesi'nin daimi koleksiyonuna girdi. 

Tasarım Master Direktörü olarak 1993-2012 yılları arasında çalışan Dante Donegani halen NABA tasarım departmanında direktör olarak görev yapıyor. 


Giovanni Lauda ise 1996’dan beri eğitmenlik görevine devam...