04 / 05 / 2024

Kelebek mobilyanın ankarada kaç mağazası var

Kelebek mobilyanın ankarada kaç mağazası var

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ömer Yüzgüleç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Koç Üniversitesi’nin tercihi Kelebek oldu!

Yenilikçi tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında 8 binden fazla projenin dekorasyon işlerini gerçekleştiren Kelebek Mobilya, son olarak Koç Üniversitesi’nin yurt odalarını ürünleriyle donatacak.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

I-AM Kelebek'in mağazalarında modülerliği vurguluyor!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, yeni mağaza konseptini üstlendiği Kelebek için modülerlik vurgusunu mağazanın her alanında hayata geçirdi.

Kelebek’in İlia Serisi tanıtıldı!

Kelebek’in, küçük metrekarelerde ferah alanların nasıl dekore edildiğini göstermek amacıyla kurguladığı Stüdyo 40 konsepti içinde sergilenen İlia Serisi fonksiyonel detayları estetik dokunuşlarla buluşturuyor.

Gizem Exclusive ev aksesuarında da farkını ortaya koyacak!

61 yıllık birikimi, deneyimli tasarım ekibi ile özel ve iddialı bir konsept oluşturan Gizem Exclusive, özgün mobilyanın yanısıra aksesuarlarda da farklı seçenekler sunuyor

Kelebek mobilyanın ankarada kaç mağazası var Haberi

Kelebek mobilyanın ankarada kaç mağazası var


Mobüler mobilya markası Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Sadece Nisan ayı içinde toplam 45 açılış gerçekleştirerek mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor. 


Son olarak Ankara Çankaya'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlyas Aydoğan, Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Bölgedeki bayi ağımızla Ankaralılar'ın öncelikli tercihi olacağız


Kelebek'in tasarım ve mağazalaşma konusunda atağa kalktığını belirten Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, "Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan bir kuruluş olarak, açtığımız her mağazanın, hem markamıza...