03 / 05 / 2024

Kelebek mutfakları 2014

Kelebek mutfakları 2014

Türkiye' nin köklü markası Kelebek, " Eski mutfağınıza 1.000 TL verelim, üstüne yüzde 15 indirim yapalım " kampanyasıyla, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek’ten mutfakları tümüyle değiştiren kampanya!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor. Kelebek Mutfak, şık ve modern koleksiyonu ‘Pierina’ ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek Mutfak, ‘Lydia&Myra’ ile evlere canlılık getiriyor!

Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, cesareti yansıtan kırmızı ile masumiyetin sembolü beyazı buluşturduğu ‘Lydia&Myra’ koleksiyonu ile evinizi renklendiriyor.

Kelebek, iddialı Türk ve İtalyan tasarımlarıyla yüzde 70 büyüyecek!

Kelebek, yüzde 70 büyüme hedefiyle başladığı 2014 yılına trendleri belirleyen iddialı tasarımlarla girdi. Kelebek Mobilya’nın Türk ve İtalyan tasarımcıları tarafından hazırlanan 3 yeni koleksiyonda “sade” ve “işlevsel” konsepti öne çıkıyor.

Kelebek Mobilya'da ay sonuna kadar yüzde 40 indirim!

Kelebek Mobilya; İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan her ürün grubundan seçilen “ fırsat ürünlerini ”, 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile satışa sunuyor....

Kelebek Mobilya İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda iki ödül aldı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri, “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya İSMOB 2014'te ödülleri topladı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması'nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın imzasını taşıyan "Likena" ve "Exila" serileri, "Oturma Grubu" ve "Yatak Odası" kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014’ün yenilikçi yüzü oldu!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014’ün yenilikçi yüzü oldu. Marka, İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin “sade” ve “işlevsel” konseptiyle öne çıkardığı yeni koleksiyonlarını ilk kez fuarda tüketiciyle buluşturdu.

İSMOB 2014'te Kelebek Mobilya kokteyl veriyor!

Türkiye'nin köklü markalarından Kelebek Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı - İSMOB 2014'te kokteyl veriyor. Etkinliğe Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Davut Doğan da katılacak...

Kelebek Mobilya 2014't e 50 mutfak mağazası açacak!

Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

Güneşli Greenist Evleri'nde 525 bin TL'ye 2+1! 2014'te teslim!

İstanbul Bağcılar Güneşli'de Saray Grup tarafından inşa edilen ve 2014 Haziran ayında teslimlerinin yapılması planlanan Güneşli Greenist Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

Kelebek mutfakları 2014 Haberi

Kelebek mutfakları 2014

Kullanıcıya ve mekana özel çözümler sunan tasarımları ile mutfaklara değer katan Kelebek Mutfak, baştan sona yenilenmiş mutfak hayali kuran kullanıcılara, çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Mutfağını değiştirmek isteyenlere, "Eski mutfağınızı sökelim, yepyeni mutfağınızı 1.000 TL ve yüzde 15 indirimle takalım" çağrısında bulunan Kelebek Mutfak, 7.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında, sökme ve montaj hizmetini de ücretsiz gerçekleştiriyor.


İşlevsel tasarımı ile kullanıcının zevkine ve evine uyum sağlayan Kelebek Mutfak koleksiyonları, sadece 28 Şubat 2014 tarihine kadar özel indirim fırsatı ile sunuluyor. Kampanya, CardFinans’a özel “+8 taksit ve şimdi al Haziran 2014’te ödemeye başla” uygulamasıyla da...