04 / 05 / 2024

Keleş İnşaat corner life

Keleş İnşaat corner life

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat'ın hayata geçirdiği Corner Life projesinin satış süreci devam ediyor. Fiyatların 177 bin TL'den başladığı projede teslimler 2014 Aralık'ta yapılacak...

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Keleş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Keleş İnşaat corner life Haberi

Keleş İnşaat corner life


Corner Life Güneşli projesi İstanbul'un Güneşli bölgesinde Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat'ın ortak girişimi ile yükseliyor. İçerisinde 211 adet konutun ve 21 adet dükkanın bulunduğu Keleş İnşaat Corner Life 'da satışlar sürüyor. 


2 bloktan ve 2 etaptan meydana gelen Corner Life Güneşli 'nin blokları 15 ve 16 katlı olarak tasarlandı. Banka kredisi ile daire alınabilen Cornerlife Güneşli Evleri'nde daireler 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Temeli Şubat 2013'te atılan Corner Life projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirildi. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerine sahip olduğu Keleş İnşaat Corner Life 'da fiyatlar minimum  177 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Corner Life Güneşli 'nin içerisinde...