06 / 05 / 2024

Keller Williams bağdat caddesi

Keller Williams bağdat caddesi

Görkemli bir açılışla Bağdat Caddesi Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçiren Amerikan gayrimenkul devi Keller Williams, son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmanın mutluluğunu yaşıyor...

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.

Keller Williams: Projeleri emlakçıların sattığı yeni bir dönem başlıyor!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Keller Williams üniversite söyleşilerine devam ediyor!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de büyümeye ve başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişime ve eğitime açık gençleri üniversitelerinde ziyaret ediyor.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi'ndeki inşaat şirketi sayısı 500’ü buldu!

Bağdat Caddesi'nde ortalama 100 olan inşaat şirketi sayısı son 2 yılda 500’ü buldu. Yeterli birikime sahip olmayan firmaların da bölgeye odaklandığını belirten uzmanlar, ev sahiplerini anlaşma döneminde dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bağdat Caddesi yıkılıyor!

Ağırlıklı olarak Kadıköy-Bağdat Caddesi hattında çalışan müteahhitler Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni kurdu. Dernek, kentsel dönüşümün hızlandırılması için kamu spotu hazırlanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

İSTANBUL'da kentsel dönüşümün önemli adreslerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde 270 firma 500'e yalan inşaat alanında faaliyet gösteriyor...

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden girecek!

Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden başlıyor. Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detaylar Şubat'ta belli olacak...

Keller Williams bağdat caddesi Haberi

Keller Williams bağdat caddesi

Geçen yıl Türkiye gayrimenkul pazarına giren Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye devam ediyor. Görkemli bir açılışla Bağdat Caddesi Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçiren Amerikan gayrimenkul devi, son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmanın mutluluğunu yaşıyor.


“Danışmanlar tarafından danışmanlar için” felsefesini benimseyen Keller Williams, Bağdat Caddesi’nde faaliyet gösterecek KW Cadde Bölge Müdürlüğü’nü hizmete açtı. İstanbul gayrimenkul piyasasının en gözde semtlerinden birinde kapılarını açan şirket, adı son zamanlarda sık sık “kentsel dönüşüm” haberleriyle anılan bölgede konut alıp satmak isteyen vatandaşlara uzman kadrosuyla danışmanlık yapacak. 

İki ayda üçüncü bölge müdürlüğünü açtı

Geçen ay Ankara Çayyolu ve İstanbul Çekmeköy’de bölge müdürlükleri açan Keller Williams, bu hafta da Cadde Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçirerek son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmış oldu. Keller...