05 / 05 / 2024

Keller Wıllıams İcra Kurulu

Keller Wıllıams İcra Kurulu

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı. Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar emlak sektöründe çeşitli yöneticilik kademelerinde görev yapan Ergün Yenen, Keller Williams İcra Kurulu Üyesi oldu.

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cındy Geerinck ve Vıncent Wıllıy A Rıcour ortaklığında kuruldu.

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan projedeki rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.

Keller Williams'dan sosyal sorumluluk projelerine katkı!

Keller Wİlliams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü "REDDay"; "Topluma Katkı Günü'nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.

Keller Williams'ın çözüm ortağı APA Uniprint oldu!

Yenilikleri ve gelişimi sürekli destekleyen Keller Williams ile 73 yıllık tecrübesiyle sektörün öncüsü APA Uniprint Matbaa çözüm ortağı oldu.

1,5 trilyon dolarlık Akıllı Şehirler Pazarı WICS’te konuşulacak!

Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Conrad İstanbul Otel’de üçüncüsü düzenlenecek olan WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde iki gün boyunca toplam 30 oturum gerçekleştirilecek.

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı!

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı. Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar emlak sektöründe çeşitli yöneticilik kademelerinde görev yapan Ergün Yenen, Keller Williams İcra Kurulu Üyesi oldu.

İdris Güllüce: Temiz bir Akdeniz için her şeyi yapmaya hazırız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’da Avrupa Çevre Ajansı Genel Müdürü Hans Bruynınckx ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı / Akdeniz Eylem Planı İcra Direktörü Gaetano Leone ile görüştü.

Keller Wıllıams İcra Kurulu Haberi

Keller Wıllıams İcra Kurulu

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlığı firması Keller Williams, icra kurulu üyeliğine Ergün Yenen’i getirdi. Son olarak Ant (REMAX) grubunda kurucu olarak gayrimenkul yöneticiliği yapan Yenen, Keller Williams’taki yeni görevinde Anadolu yakasındaki büyümeden ve yeni ofis açılışlarından sorumlu olacak.


BAŞARISININ SIRRI AİLE ORTAMI


İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olan Ergün Yenen, ihtisasını New York’taki Rochester Instute and Technology’de yaptı. Profesyonel kariyerine 1984 yılında Erzurum Deprem Evleri İnşaatı saha mühendisi olarak başlayan Yenen, daha sonra Roche İlaç Fabrikası’nda çelik konstrüksiyon şantiye şefi olarak görev yaptı. Bir dönem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün yapımında da görev üstlenen Yenen, 1990 yılında kendi inşaat şirketi Ant İnşaatı kurdu. 1998’de Ant Grubu Gayrimenkul Limited şirketini kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı. 2012 yılında ise YENEN Geliştirme, Yatırım, İnşaat...