29 / 04 / 2024

Keller Williams Open House etkinliği ne zaman

Keller Williams Open House etkinliği ne zaman

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Serena Williams’ın Beverly Hills'teki 6.6 milyon dolarlık evi!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Robbie Williams'tan eşine Valide Sultan Dairesi hediyesi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field'e tarihi bir doğum hediyesi verdi. Williams, Topkapı Sarayı’ndaki ‘Valide Sultan Dairesi’nin benzerini, Kaliforniya’daki malikanesine inşa ettirdi.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Keller Williams Open House etkinliği ne zaman Haberi

Keller Williams Open House etkinliği ne zaman

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.


Etiler, Ulus, Ortaköy ve Beşiktaş bölgesine hakim Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği prestijin merkezi Akmerkez E Kule 9. katın tamamından oluşan 1000 m2 kullanım alanlı, panoramik boğaz manzaralı kiralık yada satılık ofis katı “Open House” etkinliği yarın...