03 / 05 / 2024

Keller Williams REDDay

Keller Williams REDDay

Keller Williams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü "REDDay"; "Topluma Katkı Günleri"'nde yaşadıklan topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.

Keller Williams'dan sosyal sorumluluk projelerine katkı!

Keller Wİlliams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü "REDDay"; "Topluma Katkı Günü'nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.

Keller Williams REDDay Topluma Katkı Günü 14 Mayıs'ta!

Keller Williams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor..

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Keller Williams REDDay Haberi

Keller Williams REDDay
Keller Williams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü "REDDay"; "Topluma Katkı Günleri''nde yaşadıklan topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor. Keller Williams Platin çalışanları, Beşiktaş bölgesinde, engelli vatandaşlarla uçurtma uçuracak, Keller Williams Doruk çalışanları Ataşehir Hayvan Barınağı'nı yenileyecek. Keller Williams Beyoğlu ofis çalışanları ise Beyoğlu Okçu Musa İlköğretim Okulu için kitap ve oyuncak toplayacak ve okul kütüphanesini kullanılabilir hale getirecek. Keller Williams Cadde danışmanları Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ııin okul bahçe düzenlemesini yapacak ve Atatürk büstünü yenileyecek. İstanbul'un yanı sıra İzmir ,Bodrum ve Ankara'da da REDDay etkinlikleri gerçekleştirilecek. Keller Williams Angoıa, Ankara Uluslararası Omuriliği Felçliler Derneği'nin misafirhanelerini temizleyecek, Keller Williams Bodrum Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde ki engelli çocuklarla keyifli bir gün geçirecek,...