29 / 04 / 2024

Keller Williams

Keller Williams

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını yüzde 20 artıracak!

Keller Williams, Türkiye’de uzun dönemdir düşmesi beklenen konut faiz rakamlarını değerlendirdi. Yeni faiz oranlarının sektörde konut satışlarını yüzde 20 oranında artırması bekleniyor.

Keller Williams 1.134 gün 5 bin 130 saat eğitim verdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, eğitim alanında gerçekleştirdiği etkinliklerde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Keller Williams, toplamda 1134 gün 5130 saat eğitim verildiğine dikkat çekiyor.

Şirin Sezer kimdir?

Günümüzde Keller Williams markasıyla işbirliği içerisinde lüks konut alımı ve satımı konusunda danışmanlık hizmeti vermekte olan Şirin Sezer kimdir? Şirin Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şirin Sezer..

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Keller Williams, Türkiye'de bir yılda 2,5 kat büyüdü!

Keller Williams, Türkiye’de büyüme devam ediyor. 2013 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Keller Williams Türkiye 2015 yılında danışman sayısını 150’den 500’e yükseltti ve danışmanların geliri bir senede yüzde 80 oranında arttı.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Gayrimenkul yatırımcısı borçlanmak istemiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. İşte değerlendirme...

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Ruslar Antalya'da yeni ev bakıyor!

Uçak krizi sonrasında tatil için Antalya’ya gelen Ruslar ülkelerine döndü ancak kentte ev sahibi olanlar satış hamlesi yapmadı. Satışın aksine ev almak için görüşmeler devam etti.

Gayrimenkul danışmanlığına olan talep artıyor!

Kentsel dönüşümle hızla artan inşaat projeleri, gayrimenkul danışmanlığına olan talebi artırıyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıl kurumsal bir şirketin altında faaliyet gösterecek yüzlerce girişimcinin franchising yoluyla sektöre girmesi bekleniyor.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Keller Williams Haberi

Keller Williams

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams (KW), İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KWKristal Bölge Müdürlüğü'nü hizmete açtı. 20 yıla yakın süredir Beylikdüzü bölgesine inşai proje ve müşavirlik hizmeti veren KW Kristal yönetici ortağı Cüneyt Güldamlası, gayrimenkul danışmanlığı konusunda eksik olduklarını farkederek Keller Williams’ın kapısını çaldığını söyledi.


Beylikdüzü’nün İstanbul’daki en fazla tapu işlemini gerçekleştiren ikinci ilçe olması sebebiyle bu işe adım attıklarını ifade eden Güldamlası “Beylikdüzü son derece dinamik ve kalitesi günden güne artan yeni projeleri ile İstanbul'un çekim noktası haline geldi. Her...