04 / 05 / 2024

kelly brook istanbul

kelly brook istanbul

Axe Apollo 'nun tanıtım kampanyası için ülkemizde bulunan Brook, "Jennifer Lopez 'e ev hediye ettiler. Bana da İstanbul 'dan ev hediye ederlerse İstanbul'da yaşarım" dedi

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook doğduğu kasabada yaşamaya başladı!

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

İn istanbul fiyat!

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

kelly brook istanbul Haberi

kelly brook istanbul


İstanbul'da bulunan ünlü manken Kelly Brook'a, firma yetkilileri Albüm'de özel bir parti düzenledi. Kıyafeti ve güzelliğiyle büyüleyen ünlü manken ilgi odağı oldu. Axe Apollo'nun tanıtım kampanyası için ülkemizde bulunan Brook, "Jennifer Lopez'e ev hediye ettiler. Bana da İstanbul'dan ev hediye ederlerse İstanbul'da yaşarım" diyerek inşaat firmalarına davetiye çıkardı. Recep...