09 / 05 / 2024

Kemal Arslan

Kemal Arslan

NK Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Keresteciler Sanayi Sitesi Bulvarı'nda kuruldu.

Miraç Metal Elektrik İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Miraç Metal Elektrik İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Ticaret Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Arslan tarafından kuruldu.

Arista İnşaat Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arista İnşaat Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Arslan imzasıyla kuruldu.

Mastro Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastro Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi'nde kuruldu.

NK Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Keresteciler Sanayi Sitesi Bulvarı'nda kuruldu.

Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi, Nevzat Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Hakan Arslan: Denizli’de sahte emlakçılar var!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan yaptığı açıklamada gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi.

Kemal Erdoğan: Kamil Koç 900 bin kişiyi ulaştıracak!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi.

Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işleri ihaleye çıkıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

Ali Kemal Şeremet kimdir?

Mimar Ali Kemal Şeremet kimdir? Mimar Ali Kemal Şeremet, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Ali Kemal Şeremet, çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor?

Müteahhit Kemal Aydın eski evleri yıkarak kentsel dönüşüme katkı sağlıyor!

Körfez' de Ağadere ve Tuğrul Caddesi'nde yer alan eski ve görüntüyü bozan binalarla ilgili yapılan yenileme çalışmalarına, ilçenin tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın da katkıda bulundu.

Kemal Demir kimdir?

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

Yüksek Mühendis Mimar Kemal Noyan İlmen vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Kemal Noyan İlmen 21 Eylül 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 21 Eylül 2014 tarihinde ikindi namazını müteakiben Teşvikiye Camii'nden kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi...

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi, Garip Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Bülbül Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

Kemal Arslan Haberi

Kemal Arslan

NK Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Keresteciler Sanayi Sitesi Bulvarı'nda kuruldu. 


NK Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ORMAN ÜRÜNLERİ a.  Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. b. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. c.Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin...