22 / 05 / 2024

Kemal Aykut Turhan

Kemal Aykut Turhan

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aykut Turhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aykut Turhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Kemal’in adı Sarıyer'de kurulan kültür merkezine verildi!

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Yaşar Kemal’in adı Maltepe’de kurulacak kültür merkezine verilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

İbrahim Turhan, ESİAD'da sanayicilere seslendi!

Borsa istanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin Swiss Otel Efes'te düzenlediği, "Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetime Geçişte Halka Arzın Önemi" konulu toplantıya katıldı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Peki, 16 Ocak 2006 tarihinden beri Karayolları Genel Müdürü olarak hizmet veren Mehmet Cahit Turhan kimdir? İşte Mehmet Cahit Turhan...

Kemal Aykut Turhan Haberi

Kemal Aykut Turhan

BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Aykut Turhan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu. 


BRG Turizm Seyahat Organizasyon İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...