17 / 05 / 2024

Kemal Çelik Marmara bölgesi konut satışı

Kemal Çelik Marmara bölgesi konut satışı

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 412 bin 500 TL sermaye bedeli ile Kemal Çelik ve Hakan Tunç ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ile ilgili olarak "Bir kişi ben yapacağım diyor. İlla ben Karadeniz’i Marmara ile buluşturacağım diyor. Yapamazsın kardeşim. Zaten yapamayacaksın. Zaten ilk seçimde gideceksin." diye konuştu...

Çelik ev kullanımı artmalı!

1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’de çelik yapı kullanımının yaygınlaşması ve sistemin teşvik edilmesi gerektiği belirtildi.

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Kemal Çelik: Marmara'da 2017'de 479 bin ev satılır!

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak.

İnşaata yüzde 10 kur zammı!

Döviz kurundaki yükselişin inşaat malzemelerinde maliyeti artırdığını söyleyen TİMFED Başkanı Kemal Çelik, yeni yılda kur etkisinin fiyatlara yüzde 10 yansıyacağını açıkladı. Çelik, 2017’de yüzde 7,5 büyüme beklediklerini belirtti.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

Kemal Çelik Marmara bölgesi konut satışı Haberi

Kemal Çelik Marmara bölgesi konut satışı

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak. 


TİMFED'in ilkini açıkladığı sektör raporunda Marmara Bölgesi'nde 479 bin ~ 452 daire satışının gerçekleşeceği, bunu 395 bin adet konut yapımıyla iç Anadolu Bölgesi'nin izleyeceği öngörüldü. TİMFED Başkanı Kemal Çelik, inşaat sektörünün gelecek yıl yüzde 7.5 büyüyeceğini öngördü. Çelik "5-6 yılda yakın coğrafyamızda inşaat sektörü büyük ivme kazanacak"...